Sinan Ateş cinayetinde tutuklanan MHP'li avukat UltraAslan liderinin avukatı çıktı

Sinan Ateş cinayetinde tutuklanan MHP'li avukat UltraAslan liderinin avukatı çıktı
Fatih Altaylı'nın "Bir suikast, bir çete avukatı, bir tribün lideri" yazısı gündeme bomba gibi düştü. Sinan Ateş cinayetinde tutuklanan MHP'li Serdar Öktem'in, UltraAslan lideri Sebahattin Şirin'in avukatı olduğu ortaya çıktı. Serdar Öktem tutuklanırken gazetecileri öldürmekle tehdit etmişti.

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, Ankara'da sokak ortasında öldürülen Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş cinayeti soruşturması kapsamında tutuklanan MHP'li avukat Serdar Öktem ile ilgili dikkat çeken bir yazı kaleme aldı.

"Serdar Öktem'in avukatları''

Fatih Altaylı, Sinan Ateş cinayetinde tutuklanan MHP'li avukat Serdar Öktem'in müvekkillerini şöyle sıraladı: "Kiralık katil, çete, tribün lideri şeriatçı..."

Altaylı'nın yazısı şöyle:

Biliyorsunuzdur, epey bir Galatasaraylı, epey bir Galatasaray taraftarı, Galatasaraylılar Derneği’nin eski yöneticisi, Galatasaray Spor Kulübü’nün eski yöneticisi, Galatasaray Spor Kulübü’nün eski 2. Başkanı olmama rağmen, Galatasaray Spor Kulübü’nün üzerine bir kabus gibi çöken tarikatçı ve mafya bozuntusu kişilerin eline geçmiş UltrAslan grubu ile aram kötüdür.

Ben bu grubun yöneticisi olduğunu iddia edenlere karşı ağır eleştiriler yaparım, onlar da beni tehdit eder dava eder.

Başlarında olduğu söylenen adı nüfusta farklı, sokakta farklı kişi ile aramızda açılmış davalar vardır.

Bu kenarda dursun.

Gelelim bugüne.

Öncelikle eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş cinayetinden sonra dosyayı devralan Soruşturma Koordinatör Başsavcı Vekili Durdu Özer’e bir özür borcumuz var.

MHP’ye yakın olduğu iddiası, MHP'li bir ilçe yöneticisi ile çekilmiş fotoğraflarının ortaya çıkması üzerine Savcı Özer’in dosyayı akamete uğratmak için göreve getirildiği yolunda iddialar ortaya atılmıştı.

Görülen o ki, pek de öyle olmadı.

Savcı Durdu Özer, titiz bir çalışma yaparak, daha önce defalarca serbest bırakılan bazı sanıkların yeniden tutuklanmasını sağladı.

Bu sefer tutukluluk kalıcı olacak gibi.

Savcının bu konudaki kararlığı, tüm engellemelerin üstesinden, en azından şimdilik, gelmiş görünüyor.

Şu anda bu suikast ile ilgili yakalanamamış tek isim tetikçi Eray Özyağcı.

Tutuklu sanıklar arasında, bir de avukat var.

Serdar Öktem.

Oradaki varlığı şans eseri değil.

Tetikçi Eray Özyağcı’nın, tetikçiyi kiralayan kişi olduğu iddia edilen Doğukan Cep’in ve onunla bağlantılı pek çok kişinin evvelden beri avukatı.

Sadece onların değil, Kadıköy’de bir grubun kadınlara yönelik tacizini engellemeye çalışırken tacizciler tarafından öldürülen öğretmen Bahadır Grammeşin’in katili çetenin de avukatı.

Peki bu Serdar Öktem başka kimin avukatı dersiniz!

Bingo…

Galatasaray taraftar grubu UltrAslan’ın sözde lideri gerçek adı Muzaffer olan Sebahattin Şirin’in avukatı.

Çeşitli tarikatlarla içli dışlı olan, Mustafa Cengiz döneminde tribünlere yaptırdığı “Ayağa kalk” koreografisiyle FETÖ’nün mesajını yaymaya çalıştığı iddia edilen, sonrasında İsmailağa Cemaati ziyareti ile gündeme gelen Sebahattin Şirin.

Bir yanda bir kiralık katiller bir yanda çeteler, bir yanda FETÖ'ler, bir yanda tarikatlar, bir yanda tribün lideri şeriatçılar.

İlginç bir küme.

Bir siyasi liderin ünlü bir sözü var, “Kimler kimlerle berabeeeeer” diyen.

Bakın kimler, kimlerle beraber…

Gündem