MHP'den Sinan Ateş dosyası haberini yapan gazeteci Uludağ'a hakaret

MHP'den Sinan Ateş dosyası haberini yapan gazeteci Uludağ'a hakaret
Gazeteci Alican Uludağ'ın Sinan Ateş dosyasındaki gelişmelere ilişkin yaptığı haberdeki iddialara ilişkin MHP cephesi sert tepki gösterirken, Uludağ'ın iddialarını ispatlaması için mahkemeye başvuracaklarını açıkladılar.

Gazeteci Alican Uludağ, MHP'li İzzet Ulvi Yönter'in, Başsavcı Vekili Ahmet Altun'a Sinan Ateş dosyasında bazı şüphelilerin bırakılması karşılığında Yargıtay üyeliği teklif ettiği iddia etti.

Uludağ haberinde başsavcı ile tartışan Altun'un ise dosyayı bıraktığını belirtti.

Söz konusu haberi "Sinan Ateş dosyasında neler oluyor? MHP yöneticisi İzzet Ulvi Yönter'in gizlice soruşturma savcısı ile görüştüğü, tahliye karşılığı Yargıtay üyeliği teklif ettiği öne sürüldü. Başsavcı ile tartışan savcı, dosyayı bırakıp izne çıktı" diye paylaşan Uludağ'ı MHP Genel Başkan Yardımcısı Dr.İzzet Ulvi Yönter hedef aldı.

"Yargıda hesaplaşacağız"

Yönter "Alican Uludağ, bu iğrenç iddianı ispat etmezsen alçaksın, şerefsizsin, müfterinin en önde gidenisin…Yargıda hesaplaşacağız…" dedi.

Uludağ'ı hedef aldı

f8ff0cqwcael3-h.jpeg

MHP'nin diğer genel başkan yardımcılarından Semih Yalçın, Yönter'e destek vererek Uludağ'ı hedef aldı.

Yalçın şunları kaydetti:

"Genel Başkan Yardımcımız İzzet Ulvi Yönter'e kara çalmaya yönelik alçakça iftiralara yeltenenler, hesabını ilgili mercilere verecekler. Alican Uludağ türünden şeref ve haysiyet yoksunlarının partimizi ve dava arkadaşlarımızı zan altında bırakmaya çalışmalarına sessiz kalmayız. Bu böyle bilinsin." (Kısa Dalga)

Gündem