Sinan Ateş'in ölümüyle ilgili paylaşımlarda bulunan kişinin evine saldırı düzenlendi

Sinan Ateş'in ölümüyle ilgili paylaşımlarda bulunan kişinin evine saldırı düzenlendi
Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in ölümüyle ilgili paylaşımlarda bulunan Hacı Cesur adlı kullanıcının evine saldırıldığı görüntülere Timur Soykan "Yeni cinayetler mi bekleniyor" diyerek tepki gösterdi.

Eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin soruşturma devam ederken MHP'nin tutumu ve cinayetin aydınlanmamasına yönelik eleştiriler de sürüyor.

Sosyal medyada Sinan Ateş'in ölümüyle ilgili paylaşımlarda bulunan Hacı Cesur adlı kullanıcının evine silahlı saldırı düzenlendi. Cesur, sosyal medya hesabından saldırıya ait görüntüleri paylaştı. Timur Soykan tepki gösterdi.

Hacı Cesur sosyal medya hesabından saldırganların güvenlik kamerası görüntülerini "Bugün saat 10'da evime gelen bu iki müptezel keşif yapıyor, kapıyı çalıyor. Saat 11'de eve 8 el ateş ediyor. Gönderen belli gelen belli. Türk Emniyet Teşkilatı ve cumhuriyet savcılarını göreve davet ediyorum. Aziz Türk milletinin ve devletinin dikkatine..." ifadeleriyle paylaştı.

Gazeteci Timur Soykan, inan Ateş'in ölümüyle ilgili yaptığı paylaşımlarda bulunan Hacı Cesur'un paylaşımına "Hacı Cesur'un evi kurşunlanıyor. Ama çıt çıkmıyor. Yeni cinayetler mi bekleniyor" diyerek yanıt verdi.

Soykan'ın paylaşımının tamamı şöyle:

"Sinan Ateş cinayetinden sonra saldırılar devam ediyor. Sinan Ateş cinayetiyle ilgili paylaşımlar yapan bir hesabı yönettiği iddiasından sonra Hacı Cesur'un evi kurşunlanıyor. Ama çıt çıkmıyor. Yeni cinayetler mi bekleniyor." (Kısa Dalga)

Gündem