Sinan Oğan, Demirören Medya önünde konuştu: 'Biz özel televizyon kanalıyız' demekle işin içinden çıkamazsınız

Sinan Oğan, Demirören Medya önünde konuştu: 'Biz özel televizyon kanalıyız' demekle işin içinden çıkamazsınız
ATA İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan, kendisine yayınlarında yer vermediği gerekçesiyle Demirören Medya Grubu’nu bina önüne giderek protesto etti.

ATA İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan, TRT'nin ardından seçim faaliyetlerine yer vermediği gerekçesiyle Demirören Medya Grubu binasının önüne giderek tepkisini dile getirdi. Oğan şunları söyledi:

"Sesimizi duyurmak için maalesef böyle bir yola başvurmak zorunda kaldık. Cumhurbaşkanlığı seçim kampanyası başlayalı epey bir süre oldu ama maalesef ki kampanya süresinde, karış karış bu ülkeyi gezdiğimiz halde, bizim çalışmalarımız takip edilmiyor, yer verilmiyor. En çok da Demirören Medya Grubu ve TRT çalışmalarımıza yer vermiyordu. TRT'ye ve RTÜK'e gittik. Şimdi de Demirören Medya Grubundayız.

Ahmet Hakan benim eski arkadaşımdır. Eskiden MHP Genel Başkan adaylığı süresince boy boy röportajlar yapardı, programına davet ederdi. Artık programlarında konuşturtmuyor bile. "Tarafsız Bölge" programının konuklarında Sinan Oğan'ın konuşulması izin bile vermiyor. Hani nerede sizin demokratlığınız?

Bu ülkede ben Cumhurbaşkanı adayı değil miyim? "Biz özel televizyon kanalıyız" demekle işin içinden çıkamazsınız. Siz toplumun vicdanısınız. Özel kanal olarak birilerinin vicdanı değilsiniz. Halkın vicdansınız. Halkın vicdanı olmak mecburiyetindesiniz."

Nezaketsiz...

Sinan Oğan CNN Türk temsilcisiyle görüştüğünü ve olumsuz geçtiğini ifade etti. Bu görüşmenin ardından Sinan Oğan şunları yazdı:

"Bugün medyanın bize uyguladığı ambargoyu kaldırmaları için önce TRT ardından RTÜK ve sonra da Demirören Medya Grubu’na giderek kısa seçim vaatlerini açıkladım, durumu protesto ettiğimi bildirdim. Sonrasında CNN Türk Ankara temsilcisi (Hande Fırat'ı kastediyor) ile görüştüm ve maalesef ki çok daha verimli bir görüşme gerçekleşmedi hem nezaket açısından hem de içerik açısından. Ama merak etmeyin #OAnGeliyor medyada adaleti de biz sağlayacağız." (ANKA)

Gündem