Sinan Oğan’dan ayrı açıklayacak: Ümit Özdağ yarın basın toplantısı yapacak

Sinan Oğan’dan ayrı açıklayacak: Ümit Özdağ yarın basın toplantısı yapacak
28 Mayıs seçiminde kimi destekleyeceğini bugün açıklayacak olan Sinan Oğan, “Ümit Bey'le dostluğumuz ve hukukumuz var. Ancak kararımız aynı olmak zorunda değil” demişti. Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, kararını yarın açıklayacak.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, cumhurbaşkanı seçiminin ikinci turunda kimi destekleyeceğini yarın açıklayacak. Zafer Partisi’nin de içinde olduğu ATA İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan ise kararını bugün açıklayacak.

Özdağ’ın yarın (23 Mayıs) saat 11.00’da Zafer Partisi genel merkezinde düzenleyeceği basın toplantısında, cumhurbaşkanı seçiminin ikinci turuna dair partisinin kararını açıklayacağı öğrenildi.

Öte yandan, ATA İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, kararını bugün (22 Mayıs) saat 17.00’da Ankara Yenimahalle’deki bir otelde açıklayacak.

“Kararımız aynı olmak zorunda değil”

14 Mayıs seçiminde yüzde 5,17 oy alan Sinan Oğan, gazeteci İsmail Saymaz’a yaptığı açıklamada, “Ümit Bey'le dostluğumuz ve hukukumuz var. Ancak kararımız aynı olmak zorunda değil” demişti.

Oğan, geçen cuma günü Dolmabahçe’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la görüşmüştü. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay bu görüşmeye ilişkin “Güzel şeyler olacağını sizler de göreceksiniz” demişti.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ise geçen hafta Millet İttifakı’nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmüştü. Özdağ’ın bugün AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş’la görüşmesi bekleniyor. (Kısa Dalga)

Gündem