Sokak müzisyenlerine 'Ramazan'da alkol içemezsiniz' saldırısı

Sokak müzisyenlerine 'Ramazan'da alkol içemezsiniz' saldırısı
İzmit'te sokak müzisyenleriyle bir grup arasında "Ramazan ayında alkol içemezsiniz" tartışması yaşandı. Tartışma kavgaya dönüşünce 3 kişi gözaltına alındı.

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde, alkol alan sokak müzisyenleri ile kendilerini "Ramazan ayında alkol içemezsiniz" diye uyaran kişiler arasında kavga çıktı.

Karabaş Mahallesi Hürriyet Caddesi Yürüyüş Yolu diye bilinen trafiğe kapalı cadde üzerinde bir grup sokak müzisyeni, iddiaya göre alkol alıp, şarkı söyledi.

Sokak müzisyenleri ile kendilerini "Ramazan ayında alkol almayın" şeklinde uyaran kişiler arasında tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma kavgaya dönüştü. Olay yerine gelen polis ekipleri 3 kişiyi gözaltına aldı.

Olay anında müzisyen arkadaşlarının vatandaşlar tarafından darp edildiğini öne süren Emir Hüner, "Ayrı ayrı kentlerden gelip toplanmıştık, sokak müziği yapıyorduk. İçki içilmesinden rahatsız olan insanlar olmuş ve şikayet etmişler. Bu yüzden kaldırmaya geldiler. Bizim müzisyenler de kalkmak istemeyince bir vatandaş arkadaşımıza yumruk attı. Daha sonra kargaşa oldu" dedi. (DHA)

Gündem