Mersin'de eski ülkü ocakları başkanı cadde ortasında tartıştığı gruptan bir kişiyi öldürdü

Mersin'de eski ülkü ocakları başkanı cadde ortasında tartıştığı gruptan bir kişiyi öldürdü
Mersin'de tartıştığı 4 kişiden Emrullah Kaplan'ı tabancayla vurarak öldüren Ülkü Ocakları eski İl Başkanı Çağrı Ünel tutuklandı. Ünel'in tartıştığı kişilerin Adana Ülkü Ocakları üyesi olduğu ve Ünel'e saldırdıkları iddia edildi.
Olay, dün öğle saatlerinde Toroslar ilçesi Kuvayı Milliye Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, eski Ülkü Ocakları İl Başkanı Çağrı Ünel ile caddede karşılaştığı 4 kişi arasında tartışma çıktı.

DHA'nın aktardığına göre tartışmanın büyüyüp, kavgaya dönüşmesiyle Çağrı Ünel, tabancasını çıkarıp ateş açtı. Mermilerin isabet ettiği 4 kişiden Emrullah Kaplan, hayatını kaybetti. Kavgaya karışanlar kaçarken, olayda darp sonucu yaralanan Çağrı Ü. ise Mersin Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki tedavisinin ardından gözaltına alındı. Polis, kavgada Çağrı Ünel'i darbettikleri öne sürülen H.C.A., A.B. ve İ.Y. de gözaltına aldı.


Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Çağrı Ünel çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, diğer 3 şüpheli ise adli kontrol şartıyla bırakıldı. 

Bıçakla yaralanan Ünel tedavi altına alınırken saldırganların MHP'li oldukları ve Adana Ülkü Ocakları'ndan geldikleri iddia edildi.

Gündem