Sosyal medya fenomeni Ece Ronay adliyeye sevk edildi

Sosyal medya fenomeni Ece Ronay adliyeye sevk edildi
Eski eşinin işyerini kurşunlattığı iddiasıyla gözaltına alınan sosyal medya fenomeni Ece Ronay adliyeye sevk edildi.

Hakkında “azmettirmek” suçlamasıyla savcılık tarafından çıkarılan yakalama kararı sonrası gözaltına alınan Ece Ronay ve beraberindeki 5 kişi, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Ece Ronay ve beraberindeki 5 kişi asliyeye sevk edildi. Şüphelilerin mahkemeye çıkarılması bekleniyor.

Ne olmuştu?

İstanbul Kadıköy, Bağdat Caddesi'nde bulunan, sosyal medya fenomeni Ece Ronay'a ait güzellik merkezi 4 Aralık'ta kurşunlandı. 3 Aralık'ta da yine Ronay'ın Kocaeli'deki şubesi kurşunlanmıştı.

Sözcü yazarı İsmail Saymaz, Ece Ronay’a ait güzellik merkezlerine yapılan silahlı saldırının, kara para aklamakla suçlanan sosyal medya fenomenleri ile yeraltı dünyası arasındaki ilişkiyi en çıplak kanıtı olduğunu yazmıştı. Ece Ronay’’ın kurşunlanan güzellik merkezlerinin Ayhan Bora Kaplan’ın sağ kolu olduğu iddia edilen Serdar Sertçelik’e kadar uzandığı da iddia edilmişti.

'Ayhan Bora Kaplan'ın sağ kolu ve Ronay sevgili' iddiası

Hayalet Orhan lakaplı Orhan Ünvan’ın yakını olduğu belirtilen Aka Otomotiv’in sahibi Muhammet Aka ifadesinde, “Ayhan Bora Kaplan’ın “sağ kolu” olduğu iddia edilen Serdar Sertçelik ile Ece Ronay’ın sevgili olduğu” ileri sürdüğü belirtilmişti. (Kısa Dalga)

Gündem