İddia: "Soylu, Erdoğan'dan önce gizlice Diyarbakır'a gitti, annelere "Beni övün" dedi

İddia: "Soylu, Erdoğan'dan önce gizlice Diyarbakır'a gitti, annelere "Beni övün" dedi
Cumhuriyet gazetesi Yazı İşleri Müdürü İpek Özbey, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Diyarbakır ziyaretinden iki gün önce Diyarbakır annelerini ziyaret ederek, "Erdoğan'a beni övün" dediğini aktardı.

Halk TV’de yayınlanan “Perdenin Önü Arkası” programına katılan Cumhuriyet Gazetesi Yazı İşleri Müdürü İpek Özbey, Soylu’nun Diyarbakır annelerine “Erdoğan’a beni övün” dediğini kulis bilgisi olarak aktardı.

Soylu’nun iki gün önce gizlice Diyarbakır’a gittiğini söyleyen Özbey, şunları söyledi: “Sabah erken saatlerde Erdoğan'ın Diyarbakır gezisi konuşulmaya başlandı. Bana dendi ki iki gün önce Süleyman Soylu gizlice Diyarbakır'a gitti, basına haber verilmedi. Hiçbir fotoğrafının çekilmesine izin verilmedi ve bu sabah geri döndü denildi.

Sonra "Süleyman Soylu Ankara'ya gitti ama daha sonra Erdoğan'ın uçağı ile Diyarbakır'a geldi." denildi. O arada neden gidildiğini bilmiyorum. Orada Diyarbakır anneleri ile konuşmasında "Beni Erdoğan'a övün" dediği söyleniyor.”

Gündem