Soylu, Kılıçdaroğlu'na 'Yalancı' dedi, yanıt geldi: Sana hangi birini yazsak?

Soylu, Kılıçdaroğlu'na 'Yalancı' dedi, yanıt geldi: Sana hangi birini yazsak?
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun fotoşoplanmış bir fotoğrafını paylaşarak altına "Yalancı" yazdı. CHP'den yanıt geldi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, TÜRGEV ve Ensar vakıfları aracılığı ile 1 milyar liranın ABD'deki paralel bir vakfa transfer edildiğini açıklayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu fotoşoplanmış bir fotoğrafla hedef aldı.

Kılıçdaroğlu, dün 'bir kaçış planının anotomisi' nitelemesiyle, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın vakıf süsü verilmiş paralel yapılarla yurt dışına devasa paralar aktardığını iddia etmişti. CHP lideri, TÜRGEV ve Ensar vakıfları aracılığı ile 1 milyar liranın ABD'deki paralel bir vakfa transfer edildiğini söylemişti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Twitter hesabından Kılıçdaroğlu fotoğrafına 'Yalancı' yazılmış bir paylaşımda bulundu.

CHP'DEN YANIT

CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, Süleyman Soylu'nun paylaşımına yanıt verdi.

Soylu fotoğrafı paylaşan Özkan, "Sana hangi birini yazsak diğerinin hatrı kalır, halkımız boşluğu doldursun..." ifadelerini kullandı.

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır da twitter hesabından, Soylu'nun fotoğrafına 'Kriminal' yazılmış bir paylaşımda bulundu. Başarır, şöyle dedi:

"Hakkındaki yüzlerce iddiaya aylardır cevap verememiş Suç İşleri Bakanı’na bak.

Terbiyesiz adam, ülkede asayişi sağlamakla görevlisin ama uyuşturucu kaçakçılarından, cinsel suç faillerine kadar herkesle kirli ilişkilerin var. Hala daha utanmayıp seviyeni belli ediyorsun."

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba da, 'Kriminal' paylaşımını yaparak,

"Sicili bozuk, ağzı bozuk.. Tam bir KRİMİNAL!

Boşuna kura çekmeyin. Yollayacaksanız uzaya Soylu'yu yollayın. Tabi bir daha dönmemesi şartıyla..." dedi.

ADIGÜZEL BELGE PAYLAŞTI

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Onursel Adıgüzel de Soylu'ya yanıt verdi.

Adıgüzel, Soylu'nun paylaşımına yanıt olarak "Sen birine ‘yalancı’ dedin diye kimse yalancı olmaz ancak belgeler kimin yalancı olduğunu gözler önüne seriyor. Fotoğraf çektirecek suçlu bulamayınca part time trollüğe başlamanı ve kimin yalancı olduğunu gösteren bu belgeyi milletimizin takdirine sunuyorum" dedi ve bir belge paylaştı. (Kısa Dalga)

Gündem