Soylu'dan İmamoğlu'na çok sert mesaj: Devlet, teröristin de ona yataklık yapanın da peşindedir

Soylu'dan İmamoğlu'na çok sert mesaj: Devlet, teröristin de ona yataklık yapanın da peşindedir
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medya hesabından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu hedef alarak "Devlet, teröristin de ona yataklık yapanın da peşindedir" ifadelerini kullandı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medya hesabından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu hedef alan paylaşımlarda bulundu. Dün İBB'nin işbirliği projesinde görevli Şafak D.'nin 6 yıl önce PKK'lilerle silahlı fotoğrafının tespit edildiği iddiasıyla tutuklanmasından sonra Soylu, "Devlet teröristin de ona yataklık yapanın da peşindedir” ifadelerini kullandı.

Twitter hesabından paylaşımlarda bulunan Soylu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu kastederek "İstanbullu 3 yıldır yanan, şoförsüz yürüyen araçları; kar altındayken balıkçıda kalkan yiyen, işinden çok tatilde olan beceriksizleri gördü. 3 yıldır İstanbul’da gevezelikten başka hiçbir iş yapmayan tarihin en kötü belediye başkanı!” ifadelerini kullandı.

Soylu, devam mesajında ise, "Devlet de Millet de HDPKK ile koyun koyuna olanı affetmez. Teröristin de ona yataklık yapanın da peşindedir. Teröristi yattığı yatağından da yanından da alırız. Demedi demeyin…” paylaşımını yaptı.

Dün tutuklanan İBB'nin işbirliği projesinde görevli Şafak D.'yi kastederek "İBB’ye işe aldığı teröristi, yakalamamızdan şikayetçi yüzsüz! Türk Polis Teşkilatı'na teröristi yakaladığı için iftira atan cahil; sana haber verselerdi de, ortakların HDPKK'ya ispiyonlayıp, teröristi kaçırtsa mıydın?" ifadelerini kullandı. (Kısa Dalga)

soyy.jpg

Gündem