Şüheda Kaya'dan 'şifalı eldiven' ile tedavi iddialarına yanıt: Gümüşün güzel etkisi var

Şüheda Kaya'dan 'şifalı eldiven' ile tedavi iddialarına yanıt: Gümüşün güzel etkisi var
Dilan Polat-Engin Polat ve Özlem-Tayyar Öz, Şule Kayatürk ve Yasin Türk çiftlerinden sonra bu sefer gündeme "Şifalı eller" ile hasta tedavi ettiğini iddia eden Şüheda Kaya geldi. Fenomen isim hakkında çıkan iddialara sosyal medya hesabından yanıt verdi.

Sosyal medyada lüks hayatını paylaşan ve fenomen haline gelen Dilan Polat, geçtiğimiz günlerde aralarında eşi Engin Polat, kardeşi Can Doğu, ablası Sıla Doğu'nun da olduğu 12 kişiyle birlikte tutuklanmıştı.

Polat ailesinin olayından sonra sosyal medyanın tanınan isimlerinden Şüheda Kaya hakkında da iddialar ortaya atıldı.

9 yıl önce marka kurup eşarp tasarımı yapmaya başlayan Şüheda Kaya, şimdilerde iddialara göre gümüş eldivenlerle masaj yaparak hasta iyileştiriyor.

Dubai'de geceliği 50 bin TL'lik otel iddiaları

Dubai'de geceliği 50 bin TL olan otelde kaldığı ve iş yeri belgelerinin örnek belge olması iddialarıyla gündeme gelen Şüheda Kaya, hakkında çıkan söylentilere sosyal medya hesabından yanıt verdi.

Hakkında çıkan haberlere tepki gösteren Şüheda Kaya, sosyal medya hesabından habercilere tepki gösteren bir açıklama yaptı:

"O haberi ilk çıkartan arkadaş... Haberi ben yaptım' diye gururlanıyorsunuz ya. Ben dava açarsam var ya... Tazminatlarınızla işte o mal varlığını alabilirim. Siz nasıl olur da bir insanı böyle kolayca karalayabiliyorsunuz. Kanaldaki haberciler... Ben bu saatten sonra o insanların 'Allah bir' dediğinden başka bir şeye inanmam. Yok 'Arkamızda devlet' varmış, ne devleti?"

Eleştiri oklarının hedefindeki Şüheda Kaya Show Haber'e konuştu. Fenomen isim "Şifalı eldiven mi satıyorsunuz?" sorusuna şu yanıtı verdi:

"Gümüşün güzel etkisi var"

"Şifalı eldiven diye isim koymuşlar. Geceliği 50 bin TL'lik bir otelde kaldığım iddia edilmiş. Sadece gümüş bir eldiven var, hiçbir illegal işimiz yok... Biliyorsunuz ki gümüşün güzel bir etkisi var. Sadece ele takılan manuel masajın onunla beraber olduğunu düşünün... Herhangi bir güzellik salonum, merkezim yok benim. Benim, ailemin evimin içini, iş yerlerimizi bu platformda hiç kimse görmemiştir."

Öte yandan Kaya'nın internet sitesindeki bazı belgelerin de örnek yani sahte olduğu iddialarına ise Şüheda Kaya "Eğer bunda sıkıntı olsaydı devlet bunun girişine izin vermezdi." şeklinde cevap verdi.

Şüheda-Cem Kaya, şifalı eldiven diyerek servet sahibi oldu

Şifalı eldivenlerle insanlara tedavi uyguladığını iddia ederek lüks bir hayat süren Şüheda-Cem Kaya çiftinin mal varlığı herkesi şaşırtmıştı. 'Canlandıran Şifa Kurumları' adlı alternatif tıp merkezi kuran fenomen çift, taktıkları eldivenler ile hastalara masaj yaparak şifa verdiklerini ileri sürülmüştü.

Çifte ait olan Canlandıran Şifa Kurumları'nın web sitesinde "Belgelerimiz" diye sunulan belgelerden dördünün ise örnek belge olması dikkat çekmişti.

Ayrıca çiftin yakın zamanda dünyanın en yüksek ve günlüğü ortalama 50.000 TL olan Burj Khalifa otelde tatil yaptığı paylaşımlar da sosyal medyada gündem olmuştu. (Kısa Dalga)

Abone Ol

İyi gazetecilik posta kutunda!
Güncel haberler, haftalık ekonomi bülteni ve Pazar derginiz Plus’ı email olarak almak için abone olun.

Gündem