Tartıştığı arkadaşıyla aynı adı taşıyan köpeği 5 kurşunla öldüren Osman Akbinar tutuklandı

Tartıştığı arkadaşıyla aynı adı taşıyan köpeği 5 kurşunla öldüren Osman Akbinar  tutuklandı
Antalya'da, para meselesi nedeniyle tartıştığı arkadaşı Şahin Oturmak'ı (50) bulmak için baskın yaptığı Mithat Erol'un iş yerinde, Erol'a ait 'Şahin' isimli Alman kurdu köpeği tabancayla öldüren Osman Akbinar tutuklandı.

Muratpaşa ilçesi Gazi Bulvarı'ndaki Mithat Erol'a ait iş yerine gelen Osman Akbinar, 200 TL alacak yüzünden Şahin Oturmak ile telefonda tartıştı. Telefonu kapatan Akbinar, Oturmak'ı bulmak için Mithat Erol'un sahibi olduğu iş yerine geldi. Eşyalara zarar veren Akbinar, iş yerinde bağlı olan 'Şahin' isimli Alman kurdu köpeğe tabancayla 5 el ateş edip öldürdü.

'KÖPEĞİN NE SUÇU VARDI?'

Olay sonrası iş yerine gelen Mithat Erol, köpeğini yerde hareketsiz görünce gözyaşı dökerek, "Osman Akbinar, Şahin'i vuracağım diye buraya gelmiş. İş yerimi dağıtmış. Köpeğimin ismi Şahin olduğu için 'Şahin'lerden birini vurdum, ötekini de vuracağım' diyerek çekip gitmiş. Köpeğime milyonları verseler vermezdim. O benim evladım gibiydi. Burada yatan bir köpeğin ne suçu vardı? Bu kişiden şikayetçiyim" dedi.

Polis ekipleri Akbinar'ı kullandığı tabanca ve 35 mermiyle yakaladı. Şüpheli Akbinar, ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. Akbinar, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından tutuklandı. (DHA)

Gündem