TBMM Başkanvekili Karaca Akbelen'de: Halk ve jandarma geçen yıl yangına birlikte müdahale etmişti, şimdi ne oldu?

TBMM Başkanvekili Karaca Akbelen'de: Halk ve jandarma geçen yıl yangına birlikte müdahale etmişti, şimdi ne oldu?
TBMM Başkanvekili Gülizar Biçer Karaca, Akbelen ormanlarındaki ağaç kesimine karşı direnen ve jandarmanın müdahalesine maruz kalan çevrecileri dinledi. Kolu moraran ve kıyafetleri yırtılan Deniz Gümüşel, “Bu nasıl bir vahşettir, nasıl kötü bir muameledir. Sanki düşmanız, katiliz, hırsızız” dedi.

TBMM Başkanvekili Gülizar Biçer Karaca, Muğla’nın Milas ilçesi İkizköy mevkiindeki Akbelen ormanında 6 gündür devam eden ağaç kesimini protesto eden çevrecilerle bir araya geldi.

Biçer Karaca, sosyal medya hesabından gözaltına alınıp Milas Jandarma Karakolu’na götürülen Deniz Gümüşel’in morarmış kolunun ve Avukat Leyla Bilgen’in sargıya alınmış ayağının fotoğraflarını paylaştı.

Karaca, ayrıca bir video paylaştı.

Videoda kolunun morardığı ve kıyafetlerinin yırtıldığı görülen Gümüşel, “Bu nasıl bir vahşettir, nasıl kötü bir muameledir. Sanki düşmanız, katiliz, hırsızız” dedi.

Biçer Karaca da “Benim anlamadığım geçen sene yangında halk ve jandarma yangına birlikte müdahale etmişti. Yangın da bir doğa katliamıydı. Şimdi ne oldu? Biz düşman mıyız?” ifadelerini kullandı. (ANKA)

Gündem