Teknik direktör Nuri Şahin, Alman deviyle anlaştı

Teknik direktör Nuri Şahin, Alman deviyle anlaştı
Antalyaspor'un teknik direktörü Nuri Şahin, kulübündeki birikmiş alacaklarını bırakarak Bundesliga'nın devi Borussia Dortmund ile el sıkıştı.

Antrenörlük kariyerine Antalyaspor'da başlayan Nuri Şahin çizdiği başarılı grafikle dikkat çekti. Genç teknik adam, futbolculuk döneminde formasını giydiği Alman deviyle anlaştı.

Antalyaspor'un teknik direktörü Nuri Şahin, Bundesliga'da mücadele eden Borussia Dortmund ile anlaşma sağladı. Şahin, Sarı-Siyahlılar'ın kadrosuna dahil oldu.

İlk etapta yardımcı antrenörlük

Nuri Şahin'in Antalyaspor'daki yardımcısı Marcelo Lins Martin de sezon başında Dortmund'a gitmişti.

Ajansspor'un haberine göre; Borussia Dortmund ile yapılan anlaşmaya göre Nuri Şahin, Bundesliga'nın ikinci yarısında yardımcı antrenörlük yapacak. Şahin, bu dönemde pro lisans eğitimini tamamlayacak.

Lisans sonrası anlaşma: 4 yıllık

Nuri Şahin, pro lisans eğitimini tamamladıktan sonra Borussia Dortmund'da birinci adamlığa getirilecek. Şahin, Alman devinde 4 yıl boyunca teknik direktörlük yapacak.

Antalyaspor ile sözleşmesi Haziran 2026'ya kadar devam eden Nuri Şahin, Borussia Dortmund'a gitmek için Kırmızı-Beyazlılar'da birikmiş alacaklarını bırakacak. Şahin ayrıca ayrılmak için Antalyaspor'a bir miktar para verecek. (Kısa Dalga)

Abone Ol

İyi gazetecilik posta kutunda!
Güncel haberler, haftalık ekonomi bülteni ve Pazar derginiz Plus’ı email olarak almak için abone olun.

Gündem