Tekstil işçisinin bıçak ve tabancalı saldırıda ölümüne 2 tutuklama

Tekstil işçisinin bıçak ve tabancalı saldırıda ölümüne 2 tutuklama
İzmir'de, tekstil işçisi Mehmet Aydın'ın bıçak ve tabancalı saldırıda öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı.

Olay, dün saat 01.00 sıralarında, kentin en işlek yerlerinden olan Atilla Mahallesi İnönü Caddesi'nde meydana geldi. Evli ve 5 çocuk babası tekstil işçisi Mehmet Aydın, (42) cadde kenarında bıçaklı ve silahlı saldırıya uğradı.

Aydın yaralanırken, saldırganlar ise otomobille olay yerinden kaçtı. Kanlar içinde kalan Aydın'ı görenler, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbarla bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri, olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Aydın'ın Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı.

Tedaviye alınan Aydın, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Aydın'ın cenazesi, savcının incelemesinin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'nun morguna gönderildi. Cenaze, otopsinin ardından Aydın'ın yakınlarına teslim edildi. Aydın, Tekirdağ'da toprağa verildi.

Sevklerin ardından tutuklandılar

Olayla ilgili başlatılan soruşturmayı sürdüren polis, saldırganların tespit edilip yakalanması için bölgedeki güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi. Çevredekilerin bilgisine de başvuran ekipler, isimlerinin S.Y. ve A.E. olduğu tespit edilen şüphelileri dün gözaltına aldı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan her iki şüpheli de sevk edildikleri adliyede tutuklandı. (DHA)

Gündem