Temel Karamollaoğlu'dan hükümete: Hiçbirinin dün bizimle aynı çatı altında siyaset yapmış olmaları bir şey ifade etmiyor

Temel Karamollaoğlu'dan hükümete: Hiçbirinin dün bizimle aynı çatı altında siyaset yapmış olmaları bir şey ifade etmiyor
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, hükümete tepki göstererek "Altını çizerek ifade ediyorum; sadece “yeni” demekle yeni olunmuyor" açıklaması yaptı.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu kabinedeki isimlere ve Meclis Başkanı'na yönelik açıklamada bulundu.

"Bizim için ne Meclis Başkanının, ne Cumhurbaşkanı Yardımcısının ne de bakanların hiçbirinin dün bizimle aynı çatı altında siyaset yapmış olmaları bir şey ifade etmiyor" görüşünü dile getiren Karamollaoğlu "bizi bugün ne yaptıkları, nasıl yaptıkları ve yarın ne yapacakları ilgilendiriyor" dedi.

Karamollaoğlu şunları kaydetti:

"Altını çizerek ifade ediyorum; sadece “yeni” demekle yeni olunmuyor.

Yeniliğin sözde değil özde olması lazım, lafta değil icraatta olması lazım.

Politikalar değişmediği sürece, isimlerin değişmesinin hiçbir anlamı olmaz, olmuyor, nitekim bugüne kadar da olmadı!

Önemli olan isimlerin değil politikaların ve zihniyetin değişmesidir.

Zira özellikle son yıllarda defalarca tecrübe edildi ki, maalesef isimler değişse de yaklaşım değişmiyor, yaklaşım değişmeyince de sonuçlar değişmiyor!

Eğri cetvelden doğru çizgi çıkmaz, çıkmıyor!

Bu nedenle bizim için ne Meclis Başkanının, ne Cumhurbaşkanı Yardımcısının ne de bakanların hiçbirinin dün bizimle aynı çatı altında siyaset yapmış olmaları bir şey ifade etmiyor; bizi bugün ne yaptıkları, nasıl yaptıkları ve yarın ne yapacakları ilgilendiriyor.

Hiçbirinin kılık kıyafeti, sakalı bıyığı, nereli ve kimlerden olduğu ilgilendirmiyor; bizi hangi adımı atacakları ilgilendiriyor." (Kısa Dalga)

Gündem