TFF'nin deprem kampanyası: Depremzede öğrencilere forma dağıtıldı

TFF'nin deprem kampanyası: Depremzede öğrencilere forma dağıtıldı
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetimi, 6 Şubat 2023 Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği Gaziantep'in İslahiye ve Nurdağı ilçelerinde deprem kampanyası kapsamında 950 depremzede öğrenciye Milli Takım forması hediye edildi. Depremin yıktığı illerde barınma sorunu başta olmak üzere temel ihtiyaçlara erişim sorunları sürüyor.

6 Şubat 2023'te meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerde 11 il etkilenmiş ve büyük yıkım yaşanmıştı.

Binlerce insanın öldüğü depremin yaraları ise sarılmış değil.

Depremden etkilenen birçok ilde halen temel ihtiyaçlara erişimde sorunlar sürüyor. Barınma sorununun devam ettiği depremzedeler sağlıksız koşullarda yaşamlarını sürdürüyor.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetimi ise Gaziantep'in İslahiye ve Nurdağı ilçelerinde "Omuz Omuza Dayanışma ve Yardımlaşma Kampanyası" kapsamında depremzede 950 öğrenciye Milli Takım forması hediye etti.

TFF Başkanı Büyükekşi, depremzedelerin her zaman yanında olduklarını savunarak "Türkiye Futbol Federasyonu olarak tüm ülkemizi büyük bir yasa boğan 6 Şubat depremlerinin ardından başlattığımız "Omuz omuza dayanışma ve yardımlaşma kampanyası" ile depremin ilk gününden bu yana depremzede vatandaşlarımıza destek olmayı sürdürüyoruz. Bu kapsamda Ramazan Bayramı öncesinde depremin en çok etkilediği İslahiye ve Nurdağı ilçelerindeki depremzede öğrencilerimizle bir araya gelerek onlara Milli Takım forması hediye ederek yüzlerini güldürmek ve mutlu oldukları görmek istedik" dedi. (Kısa Dalga)

Gündem