Tolga Şardan kimdir? Tolga Şardan nereli, kaç yaşında?

Tolga Şardan kimdir? Tolga Şardan nereli, kaç yaşında?
Tolga Şardan son günlerde internette en çok aranan isimlerden biri oldu. Peki, Tolga Şardan kimdir? Tolga Şardan nereli, kaç yaşında?

Tolga Şardan vatandaşlar tarafından arama motorlarında en çok aranan isimlerden biri oldu. Tolga Şardan kimdir? Tolga Şardan nereli, kaç yaşında? Soruları sıkça soruluyor. Bizler de sizler için bu soruların cevaplarını derledik. İşte detaylar…

Tolga Şardan kimdir?

Tolga Şardan, 1968 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. Gazetecidir. T24 haber sitesinde çalışmaktadır. Cebeci Ortaokulu ve Ankara Lisesi'nde eğitim görmüştür. Çankaya Üniversitesi İşletme bölümünü bitirmiştir. Gazeteciliğe Ankara'da yerel Ulus Gazetesi'nde stajyer muhabir olarak başlamıştır.

1989'da Milliyet Gazetesi Ankara bürosunda 'gece sorumluluğu’ görevini üstlenmiştir. Milliyet'te 30 yıla yakın görev yapmıştır. Şardan, gazetede 'Uzman Güvenlik Muhabiri’ olarak görev yapmıştır. Milliyet'in Ankara temsilciliğine atanmıştır. Tolga Şardan Halk TV’de 3 ay çalıştıktan sonra T24’e geçmiştir.

Gazeteci Tolga Şardan, "MİT'in Cumhurbaşkanlığı'na sunduğu 'yargı raporu'nda neler var?" yazısının ardından gözaltına alındı. (Kısa Dalga)

Abone Ol

İyi gazetecilik posta kutunda!
Güncel haberler, haftalık ekonomi bülteni ve Pazar derginiz Plus’ı email olarak almak için abone olun.

Gündem