Trabzon'da HÜDA PAR standını çevik kuvvet koruyor

Trabzon'da HÜDA PAR standını çevik kuvvet koruyor
Trabzon'da dün açtıkları standı vatandaşların tepkisi sonrasında toplamak zorunda kalan HÜDA-PAR, aynı caddede bugün bir kez daha stant açtı. Vatandaşlar HÜDA-PAR'a tepki gösteriyor.

Trabzon’da dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mitingi öncesinde Kahramanmaraş Caddesinde stant açan ve vatandaşların tepkisiyle karşılaşan HÜDA-PAR standını yeniden açtı.

61saat.com'un haberine göre Kahramanmaraş Caddesinde stant açan HÜDA PAR, yine vatandaşların tepkisiyle karşılaştı. Bölge polis tarafından güvenlik çemberine alındı.

Bir vatandaşın, "Neden koruyorsunuz" şeklindeki sorusuna, Trabzon Emniyet Müdürü Murat Esertürk, "Biz sadece standı değil önleyici vazifemiz vardır, bir yerde nahoş bir olay olacaksa, bir insan kamu düzeni bozulacaksa biz orda güvenlik tedbiri alırız. Biz herkesi koruruz. Seni de koruruz, onu da koruruz, diğerini de koruruz. Bizim görev vazifemizde insanların, neyci, kimci, şucu olduğu bunların hiç birisi yoktur. Biz anayasaya, sıralı kanunlara ve seçim döneminde de 298 sayılı seçimlerin temel hükümleri ve seçmen kütükleri hakkındaki kanuna göre hareket ederiz." ifadelerini kullandı. (Kısa Dalga)

Gündem