Turgut Altınok anketlerden rahatsız oldu, Sincan'ı işaret etti

Turgut Altınok anketlerden rahatsız oldu, Sincan'ı işaret etti
Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkan adayı Turgut Altınok Ankara üzerine yapılan anketlerden rahatsız oldu.

Altınok, Seçim kampanyası kapsamında Sincan Kültür Evi'nde 57 mahalle muhtarı ve 100 sivil toplum kuruluşunun temsilcileriyle bir araya geldi.

Altınok, toplantıda yaptığı konuşmada anketlere tepki gösterdi. "Şu anda sahte anketlerle karşı karşıyayız. Bu anketlerin hiçbir doğruluğu yok" dedi. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde benzer anketlerin yapıldığını söyleyen Altınok, bu anketlerin gerçeği yansıtmadığını savundu.

Altınok, “Şimdi sahte anketler yayımlıyorlar. Bu anketlerin hiçbir doğruluğu yok. Cumhurbaşkanlığı'nda da bu anketler yapıldı. Yapılan anketlerde yüzde 57 vardı. Anket neresi biliyor musunuz? Anket Sincan, burası en az yüzde 75" şeklinde konuştu.

Bu sözleriyle, Sincan'daki gerçek anket sonuçlarının yüksek bir destek oranını gösterdiğini savundu. Altınok, halkın gerçek düşüncelerini yansıtan anketlere vurgu yaparak, seçim kampanyasında sahte bilgilerle manipülasyon yapılmasına karşı uyarıda bulundu. (Kısa Dalga)

Gündem