Turgut Altınok üniversite diplomasının sahte olduğu iddialarına cevap verdi

Turgut Altınok üniversite diplomasının sahte olduğu iddialarına cevap verdi
AKP'nin Ankara adayı Turgut Altınok Keçiören’de gerçekleştirdiği otobüs turu sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Altınok, üniversite diplomasının sahte olduğu iddialarını yalanladı.

AKP Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Turgut Altınok, üniversite diplomasının sahte olduğu yönündeki iddialara ilişkin konuştu.

Turgut Altınok, Keçiören’de gerçekleştirdiği otobüs turu sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtladı. ANKA'nın aktardığına göre Altınok, "'üniversite diplomasının sahte olduğu'" iddialarına ilişkin soruya, "Yalanlarla, iftiralarla soru soruyorsunuz" yanıtını verdi.

Mal varlığına ilişkin tartışmalara da değinen Altınok, "Birazdan size tapularla ilgili belgeleri verecekler" dedi.

Ne olmuştu?

Gazeteci Yavuz Selim Demirağ Flash TV'de katıldığı programda AKP’li Turgut Altınok’un diplomasının sahte olduğunu ileri sürdü.

Demirağ şöyle dedi:

"Bizim siyasilerin hep diplomaları tartışılıyor ya. Turgut Altınok yazdırmış kendisini yok, 'hukuk fakültesini bitirdi' diye. Zaten Kalaba Lisesi'ni dışarıdan bitirmiş. 98'de kaydını yaptırmış üniversiteye. Azarbaycan devleti daha sonra o üniversiteyi kapattı. 98'de 33 günde diploma alıyor. Sonra da yazdırmış, mesleği de avukat. Baroda kaydı yok. Diploma sahte. Ne diyeyim daha?" (Kısa Dalga)

Gündem