Turgut Altınok’a, Mamak’ta ‘Yavaş’ cevabı: Mevcut başkandan memnunuz

Turgut Altınok’a, Mamak’ta ‘Yavaş’ cevabı: Mevcut başkandan memnunuz
Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin Cumhur İttifakı adayı Turgut Altınok Mamak’ta bir seçmen tarafından Mansur Yavaş’a destekle karşılandı. Seçmenin ‘ Mevcut başkandan memnunuz’ ifadelerine Altınok, ‘O zaman hizmet istemiyorsun” dedi.

Yerel seçimlerin yaklaşmasıyla beraber gündem hareketlendi. Parti ve ittifaklar adaylarını belirlemeye devam ederken kamuoyuyla paylaşılan adaylar, bölge ve illerde çalışmalarına başladı.

Cumhur İttifakı’nın Ankara adayı Turgut Altınok, dün Ankara’da AKP’nin kalesi olarak bilinen Mamak’ta bölge halkıyla bir araya geldi. Destek isteyen Altınok, genç seçmenden umduğu yanıtı alamadı.

Fox Haber’in haberine göre; bir seçmenle konuşan Altınok, “Metronuzu yapacağız, siz de destek vereceksiniz ki yapacağız. Vereceğiz mi destek?” dedi. Bu soru karşısında vatandaş ise “Maalesef” yanıtını verdi.

resim-2024-01-31-125632837.pngCevap karşısında Altınok, “O zaman metro istemiyorsun yani, hizmet istemiyorsun?” ifadesiyle karşılık verdi. Bu ifade karşısında seçmen ise “Şu an aktif belediye başkanından memnunuz” diyerek yanıt verdi. (Kısa Dalga)

Gündem