Türkeş: Kavala, Kahraman, Atalay ve Mater'i de ziyaret edeceğim

Türkeş: Kavala, Kahraman, Atalay ve Mater'i de ziyaret edeceğim
AKP milletvekili Tuğrul Türkeş, Osman Kavala'nın yanı sıra Tayfun Kahraman, Can Atalay ve Çiğdem Mater’i ziyaret etmek için bakanlığa başvurduğunu açıkladı.

Kısa Dalga - Gezi davasında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına mahkum edilen Osman Kavala'yı cezaevinde ziyaret edeceğini söyleyen AKP Ankara Milletvekili Tuğrul Türkeş, başvurusunu yaptığını söyledi. Karar'dan Elif Çakır'a konuşan Tuğrul Türkeş, 19 Temmuz'da Adalet Bakanlığı'na ve TBMM Başkanlığı'na dilekçe verdiğini ve izin beklediğini belirtti. Türkeş, Kavala'nın yanı sıra Tayfun Kahraman, Can Atalay ve Çiğdem Mater’i de ziyaret etmek için bakanlığa başvurduğunu açıkladı.

Türkeş, “Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi Türk Delegasyonu Başkanı olarak 4 isim için de müracaatımızı yaptık, bekliyoruz, Adalet Bakanlığı iznimizi onaylar onaylamaz ziyaretlerimi gerçekleştireceğim” dedi.

Ne olmuştu?

Tuğrul Türkeş, Gazete Duvar'dan Can Bursalı'ya yaptığı açıklamada "Bakanımız Yılmaz Tunç'tan rica ettim. Uygun bir zamanda görüşmek için izin istedim. Bir ara ziyaret edeceğim. Osman Kavala'yı ilk kez o ziyarette görmüş olacağım. İşte gerçek millilik, yurtseverlik bu" demişti. MHP'liler Türkeş'e tepki göstermişti.


Abone Ol

İyi gazetecilik posta kutunda!
Güncel haberler, haftalık ekonomi bülteni ve Pazar derginiz Plus’ı email olarak almak için abone olun.

Gündem