Tuzla Belediyesi önünde ‘kaset’ protestosu

Tuzla Belediyesi önünde ‘kaset’ protestosu
AKP Tuzla Belediye Meclis üyesinin Kılıçdaroğlu – Akşener buluşmasına ilişkin ‘kaset hakareti’ Tuzla Belediyesi önünde protesto edilecek. CHP İl Başkanı Kaftancıoğlu ile İYİ Parti İl Başkanı Kavuncu yurttaşları bugün saat 12:00 önünde Tuzla Belediyesi önüne çağırmıştı.

AKP Tuzla Belediye Meclis Üyesi Türel Ağyol’un CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener buluşmasına ilişkin ‘kaset hakareti’ Tuzla Belediyesi önünde protesto edilecek. CHP İl Başkanı Kaftancıoğlu ile İYİ Parti İl Başkanı Kavuncu yurttaşları bugün saat 12:00 önünde Tuzla Belediyesi önüne çağırmıştı.

AKP’li Belediye Meclis Üyesi Ağyol, CHP’nin paylaştığı Akşener – Kılıçdaroğlu görüşmesi fotoğrafının altına, “Umarım bu geceki birliktelikten kaset çıkmaz” yazmıştı. Sonra bu paylaşımını silen Ağyol Facebook hesabından yaptığı “özür paylaşımı”nda, hakaret içeren sözleri için “Aklımın ucundan bile geçmeyecek şekilde benzetmeler yapıldı” demişti.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu bu gelişme twitter'dan şu mesajı paylaşmıştı:

"Kadın, erkek omuz omuza memleket sevdasına mücadele etmeyi bilmeyen AK Parti Tuzla Belediye Meclis Üyesinin yapmış olduğu ahlâksız sosyal medya paylaşımına karşı: Yarın saat 12.00'de Tuzla Belediyesi önündeyiz! İyi Parti İl Başkanı Sayın Bugra Kavuncu ve örgütlerimizle birlikte hep birlikte sesimizi yükseltecek ve bu ahlaksız anlayışı memleketin başından def edeceğiz çok yakında!"

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu da sosyal medya paylaşımında, "AK Parti Tuzla Belediye Meclis Üyesinin yapmış olduğu ahlâksız sosyal medya paylaşımına tepkimizi yarın gür bir sesle göstereceğiz. Saat 12.00'da, Tuzla Belediyesi önünde buluşalım ve siyasetin bu çirkin yüzüne, bunun kaynağını aldığı asıl seviyesiz odaklara tepkimizi duyuralım" demişti. (Kısa Dalga)

Gündem