'Tuzlaspor başkanı, alacaklı futbolcuların boğazına kesici cisim dayayıp boş senet imzalatıyor'

'Tuzlaspor başkanı, alacaklı futbolcuların boğazına kesici cisim dayayıp boş senet imzalatıyor'
Tuzlaspor Başkanı'nın bir futbolcuya boğazına kesici cisim dayayarak boş senet imzalattığı iddiasında bulunan gazeteci Murat Ağırel, "TFF bununla ilgili en ufak bir işlem yaptı mı? Öldürüldüğü zaman mı haberi olacak" dedi.

Gazeteci Murat Ağırel, Halk TV'de yayınlanan Kayda Geçsin Programı'nda Tuzlaspor Başkanı Mehmet Berzan İlhanlı ile ilgili ciddi iddialarda bulundu. Ağırel, İlhanlı'nın alacaklı futbolcunun boğazına kesici cisim dayayıp boş senet imzalattığını söyledi.

'Alacağına karşılık, boğazına kesici cisim dayıyor'

Ağırel'in söz konusu açıklaması şöyle:

"Tuzlaspor Başkanı alacaklı olan futbolcuyu çağırıyor, Florya'daki yerine. Futbolcuyu orada odaya kapatıyor, alacağına karşılık, boğazına kesici cisim dayıyor, boş senet imzalatıyor. Türkiye Futbol Federasyonu açıklama yaptı mı bununla ilgili. Futbolcular orada, futbolcuların söyledikleri de orada duruyor youtube kanalında, ifadeleri de duruyor. Bununla ilgili en ufak bir işlem yapıldı mı? Öldürüldüğü zaman mı haber olacak? O zaman çıkıp hepimiz kınayacak mıyız? Bu futbolcu ben imzalamıyorum dedikten sonra, mafyavari şekilde adamları tarafından bıçaklandı öldürüldü, o zaman mı gündem olacak?"

Bu iddiaların üzerine TFF'den ve Tuzlaspor'dan bu olaya dair resmi bir açıklama henüz gelmedi.

Ne olmuştu?

Gazeteci Murat Ağırel, geçtiğimiz aylarda Tuzlaspor’un maç biletlerinin geçen yıl ve bu yıl Passolig’de 17 bin, 21 bin, 35 bin ve 50 bin TL gibi tutarlara satıldığını belirtmiş ve biletlerin satılmasına rağmen tribünlerin boş kaldığını ifade etmişti. Ağırel, Tuzlaspor maçları üzerinden dönen bahis iddialarını da gündeme getirmişti. Bunun üzerine Ağırel ölüm tehditleri aldığını açıklamıştı.

(Kısa Dalga)

Gündem