Twitter geçmişini silen Çelebi: Paylaşımları ağabeyim yapmıştı, yine o temizledi

Twitter geçmişini silen Çelebi: Paylaşımları ağabeyim yapmıştı, yine o temizledi
AKP'ye geçeceği yönündeki iddiaları reddeden bağımsız milletvekili Mehmet Ali Çelebi, Twitter hesabından silinen 'muhalif' paylaşımlarla ilgili konuştu: Hesabı aktif yöneten ağabeyimden kendi attığı tweetlerini temizlemesini istedim.

CHP’den istifa ederek Muharrem İnce liderliğindeki Memleket Partisi’ne katılan, sonrasında oradan da istifa ederek bağımsız milletvekili olan Mehmet Ali Çelebi, AKP'ye katılacağı iddialarıyla eş zamanlı olarak yüzlerce 'muhalif' sosyal medya mesajının silinmesi hakkında açıklama yaptı.

Çelebi, aralarında Gezi Parkı eylemleri ve Berkin Elvan hakkındaki paylaşımının da bulunduğu yaklaşık 5 bin mesajı kendisinin değil ağabeyinin attığını ve kendisinin istediği üzerine ağabeyinin paylaşımları sildiğini ileri sürdü.

Twitter hesabından açıklama yapan Çelebi, “Twitter hesabım açılma 2012. 2015 yılına kadar tweet atmam mümkün değil. Çünkü görevdeki subayım. Ayrılmam 2015. 2013-2014 cezaevindeyim. Atamam. 2015-2017 uçak kursundayım. Görüldüğü üzere hesabı aktif yöneten ağabeyimden kendi attığı tweetlerini temizlemesini istedim” dedi.

celebi.jpg

Çelebi, yoğun tepki üzerine AKP’ye geçeceği iddialarını reddetmişti. (Kısa Dalga)

Gündem