Twitter, "Mehmet Kemal Ağar" isimli hesabı askıya aldı

Twitter, "Mehmet Kemal Ağar" isimli hesabı askıya aldı
Twitter, @mehmetkemalagar adresini ve profil görseli olarak Mehmet Ağar'ın fotoğrafını kullanan 'Mehmet Kemal Ağar' isimli hesabı askıya aldı.

Twitter, Mehmet Kemal Ağar isimli hesabı askıya aldı. Hesabın göbek adı 'Kemal' olan eski İçişleri, eski Adalet Bakanı ve eski Emniyet Genel Müdürü Mehmet Ağar'a ait olduğu konusunda kesin bir bilgi bulunmuyor. Ancak söz konusu hesaptan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya taziye ile Jandarma Genel Komutanlığı'na kutlama içeriyor. Ayrıca, Sedat Peker'in açıklamalarında Yeldana Kaharman'ın ölümüyle ilgili suçlanan Ağar'ın oğlu Tolga Agğar'ın açıklaması da bu hesaptan paylaşılmıştı.

Yapılan paylaşımlar şöyle:






Organize suç örgüt lideri Sedat Peker, geçen hafta sosyal medya üzerinden yayınladığı peş peşe videolar ile hem eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar'ı hem de oğlu AK Parti Elazığ Milletvekili Tolga Ağar'ı hedef almıştı.  Peker, yayınladığı ilk videoyu "Şahsıma yapılan kanunsuzlukların taşeronu Mehmet Ağar ve Pelikancılardır" notuyla paylaşmıştı. Peker, ikinci bir video daha yayınlayarak Ağar ailesine yönelik suçlamalarına yenilerini eklemişti.

Gündem