Ümit Özat, Icardi'ye verdiği sözü tuttu, canlı yayında saçını boyattı

Ümit Özat, Icardi'ye verdiği sözü tuttu, canlı yayında saçını boyattı
Fenerbahçe'nin eski kaptanı ve eski milli oyuncu Ümit Özat "Icardi 20 gol atarsa saçımı boyatacağım' demişti. Galatasaray'ın yıldız golcüsü Icardi şampiyonluk sonrası Özat'a saçlarını boyatma çağrısında bulunmuştu. Özat canlı yayında saçlarını kırmızıya boyattı.

Fenerbahçe'nin unutulmaz futbolcularından olan teknik direktör Ümit Özat sezon başında, Galatasaray'ın o dönem yeni transfer ettiği Mauro Icardi'yle ilgili çok konuşulacak bir iddia ortaya atmıştı.

'Icardı, 20 gol atsın saçlarımızı sarı-kırmızıya boyarım'

Ümit Özat o dönem, Arjantinli golcüyle alakalı "Mauro Icardi 20 gol atsın, Allah çarpsın saçımı sarı kırmızıya boyarım" demişti.Galatasaray'ın şampiyonluğunu ilan ettiği Ankaragücü maçında Mauro Icardi, 2 gol daha atarak gol sayısını 21'e çıkardı. Karşılaşma sonrası sosyal medyada Ümit Özat'ın bu sözleri tekrar gündeme oturdu.

Galatasaray'ın şampiyonluğunu ilan ettiği Ankaragücü maçı sonrası Mauro Icardi, Özat'a seslenerek, "Sözünü tutmanı bekliyoruz" demişti.

Eski futbolcu ise "Ümit Özat verdiği sözü tutar. Canlı yayında saçımı boyatacağım" karşılığını verdi. Ünlü isim söylediğini yaptı ve TikTok hesabından açtığı yayında saçını boyattı. (Kısa Dalga)

Gündem