Ümit Özdağ, altılı masa liderlerine protokol tepkisi: 'Haberimiz yok' diyemezler, hepsinin haberi var

Ümit Özdağ, altılı masa liderlerine protokol tepkisi:  'Haberimiz yok' diyemezler, hepsinin haberi var
Ümit Özdağ: İki sayfası var, biz birinci sayfaları açıkladık. İkinci sayfaları da 28'inden sonra açıklamak üzere elimizde tuttuk. 28'inde Kemal Kılıçdaroğlu kazansaydı bu protokol yaşama geçmeyecek miydi, geçecekti. Peki neyin gizliliği? Gizlilik sadece ve sadece, ayın 28'indeki seçimlere kadar çok ön plana çıkartılmaması doğrultusunda Kemal Bey'in ricası üzerine gerçekleşti.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turunda Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleme karşılığında protokol imzaladıklarını, üç bakanlık ve MİT konusunda anlaştıklarını söylemişti. Kılıçdaroğlu, böyle bir protokol olduğunu doğruladı ancak bunun kamuoyuna açık olmadığını belirtmişti. Millet ittifakı ortağı partilerden de tepkiler gelmişti.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, cumhurbaşkanı Seçimi ikinci turu öncesi CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile imzaladıklarını iddia ettiği protokole ilişkin eleştirilere tepki gösterdi.

İki sayfa var


Özdağ, şöyle dedi: 'Haberimiz yok' diyemezler, hepsinin haberi var. Hele Meral Akşener'in böyle bir şey söylemeye hiç hakkı yok. Televizyon kameralarının önünde, 28'inden önce çıktı, tek tek tek açıkladı. Neden açıkladı onu bilemem ama açıkladığını biliyoruz. Ben bile Twitter hesabımdan bu açıklamayı paylaştım. Özetle, Kemal Bey'in yapmış olduğu hamle, yani Zafer Partisi ile bu ittifak çerçevesinde Zafer Partisi'ne İçişleri Bakanlığı ve iki bakanlığın verilmesi bütün bir seçim kampanyası boyunca yapılmış en doğru harekettir.

İki sayfası var, biz birinci sayfaları açıkladık. İkinci sayfaları da 28'inden sonra açıklamak üzere elimizde tuttuk. 28'inde Kemal Kılıçdaroğlu kazansaydı bu protokol yaşama geçmeyecek miydi, geçecekti. Peki neyin gizliliği? Gizlilik sadece ve sadece, ayın 28'indeki seçimlere kadar çok ön plana çıkartılmaması doğrultusunda Kemal Bey'in ricası üzerine gerçekleşti. Çünkü Kemal Bey'e yönelik DEVA'dan ve Gelecek'ten bazı serzenişler gelmiş. Mesele bundan ibarettir." (Kısa Dalga)

Gündem