Ümit Özdağ: Biz hâlâ cehennemin kapılarını kapatmaya çalışıyoruz

Ümit Özdağ:  Biz hâlâ cehennemin kapılarını kapatmaya çalışıyoruz
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turuna ilişkin Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile tekrar bir görüşme yapacaklarını söyledi.

28 Mayıs'ta yapılacak ikinci tur seçimlerle ilgili dün akşam millet ittifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya gelen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, "İmzaya bağlanması için yüz yüze bazı görüşmeler yapılması gerekiyor. Bu görüşmeleri bu gece gerçekleştireceğiz inşallah" dedi.

Özdağ özetle şunları söyledi: "Burada da şu anada kadar olumlu gelişen süreci bu aşamada da olumlu gerçekleştireceğimizi umuyoruz. Bunu başarabilirsek eğer yarın saat 11.00'de Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile burada bir açıklama yapmayı planlıyoruz.

Sinan Bey'in kendi takdiridir. Zafer Partisi'nin bağlamamaktadır ve bu noktada Sinan Bey'le farklı düşünüyoruz. Kamuoyunun değerlendirmesine bırakıyoruz. Üzerinde durmuyor ve hayat devam ediyor. Biz Sinan Bey'le yola çıkarken cehennemin kapılarını kapatmak için yola çıktık. Biz cehennemin kapılarını hâlâ kapatmaya çalışıyoruz."

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la geçen hafta görüşen Sinan Oğan, kulislere yansıdığı ve beklendiği gibi dün akşam yaptığı toplantıyla Cumhur ittifakı adayı Cumhurbaşkanı Erdoğan’a destek vereceğini açıklamıştı. (Kısa Dalga)

Gündem