Ümit Özdağ, Suriyeli bir kuyumcunun dükkanına girip kimlik ve ruhsat sordu, tepki gösterenlere "Stratejik salaklar" dedi

Ümit Özdağ, Suriyeli bir kuyumcunun dükkanına girip kimlik ve ruhsat sordu, tepki gösterenlere "Stratejik salaklar" dedi
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İzmir'de dükkanına girdiği Suriyeli bir esnafa kimlik ve dükkanının ruhsatını sordu. Gelen tepkilerin ardından bir paylaşım daha yapan Ümit Özdağ, "Stratejik salaklar beni şaşırtmadı." dedi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İzmir'de Suriyeli  bir Türkiye vatandaşının   işlettiği kuyumcuya girdi. Burada dükkan sahibi ile konuşan Özdağ, "Vatanına dönmeyi ister misin?" diye sordu.

"Yok ben buradayım. Burada iş var" yanıtını alan Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ, şahsın kimliğinin ve ruhsatının olup olmadığını teyit etti.

Konuştuğu kişiye "Çok sevindim seni tanıdığıma" diyen Özdağ görüntüleri sosyal medya hesabından "7 sene önce Türkiye'ye gelmiş. Türkçesi çok az. Vatandaşlık almış. Üstüne silah ruhsatı. Şanlıurfa'dan aldığı kuyumculuk kimlik kartı ile İzmir'de kuyumcu dükkanı açmış. Bunlardan 900 bin tane daha var. Türkiye, tehlikenin farkında değil misin?" ifadeleri ile birlikte paylaştı.

Sosyal medyadan birçok vatandaş Özdağ'ın o anlarına ve yorumlarına tepki gösterdi.  Bunun üzerine bir paylaşım daha yapah Özdağ, "Suriyeli kuyumcu ziyareti ile ilgili saldıran stratejik salaklar beni şaşırtmadı" dedi.

Gündem