Vuslat Doğan Sabancı'dan kaza sonrası ilk röportaj Financial Times’a

Vuslat Doğan Sabancı'dan kaza sonrası ilk röportaj Financial Times’a
Vuslat Doğan Sabancı, geçtiğimiz yaz eşi Ali Sabancı’yla geçirdiği tekne kazasından sonra ilk kez röportaj verdi.

Eşi Ali Sabancı’yla birlikte Yunanistan’da geçirdikleri tekne kazasında ağır yaralanan Vuslat Doğan Sabancı, kazadan sonra ilk kez Financial Times’a konuştu.

Sabancı, Financial Times'a verdiği röportajda kullanılan bir fotoğrafını "Financial Times’ın özel çalışması için röportaj vermek büyük keyifti. Bu önemli yayında Vuslat Vakfı’nın Cömert Dinleme konusunda yaptığı çalışmalara yer vermesi beni ayrıca mutlu etti. Ağustos ayında yapılan röportaj bu hafta sonu yayımlandı. Rosanna Dodds'a ve resimler için Kerem Uzel’e teşekkür ederim" notuyla sosyal medya hesabı Instagram üzerinden yayımladı.

vuslat.jpg

'Bedenim ve duyularımla olan ilişkimi yeniden keşfettim'

Vuslat Sabancı Doğan, hayatını, en sevdiklerini, vazgeçilmezlerini ve yapmak istediklerini anlattığı röportajında, Vuslat Vakfı kurmak için çalışmalar yaptığından bahsederken, hayatına nelerin yön verdiğini anlattı. Son zamanlarda geçirdiği kaza sonrası hareket terapisi sayesinde bedeni ve duyularıyla olan ilişkisini yeniden keşfettiğini belirten Sabancı Doğan, "Vücudumun yıllar içinde geliştirdiği kalıpları kırmaya ve yeni ifade yolları bulmaya çalışıyorum. Bir uygulayıcıyla başladım ama artık çoğu zaman kendi başıma pratik yapıyorum. Bu özgürleştirici" dedi.

Gündem