Yeni Şafak yazarıyla AKP Genel Başkan Yardımcısı Zeybekci arasında 'Geri zekalı' atışması

Yeni Şafak yazarıyla AKP Genel Başkan Yardımcısı Zeybekci arasında 'Geri zekalı' atışması
Yeni Şafak yazarı İsmail Kılıçarslan, "İsrail'le serbest ticaret anlaşmamız var" diyen AKP Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci için "Bundan daha gerzekçe, bundan daha gerizekalıca bir açıklama duymadım" dedi. Zeybekçi ise "Muhatabına gerzek dediğin kadar gerzek, geri zekalı dediğin kadar kadar geri zekalısın" karşılığını verdi.

AKP Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci ile iktidara yakınlığıyla bilinen Yeni Şafak gazetesi yazarı İsmail Kılıçarslan, arasında "Gerzek" ve "geri zekalı" atışması yaşandı.

İktidar destekçisi Yeni Şafak yazarı İsmail Kılıçarslan da Zeybekci'nin "Eyvallah, İsrail'in müslümanlara yaptığı bebek katliamını kınıyoruz ancak diğer taraftan da İsrail serbest ticaret anlaşmamızın olduğu bir ülke" sözlerine sert tepki gösterdi.

Kılıçarslan Zeybekci'ye, "Gazze süreci boyunca bundan daha gerzekçe, bundan daha gerizekalıca bir açıklama duymadım. 'Eyvallah' diyor yahu soykırım için. Yuh artık. Yazıklar olsun" ifadelerini kullandı.

Zeybekci sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile Yeni Şafak yazarı İsmail Kılıçarslan'ın sözlerine şu paylaşım ile yanıt verdi:

"Muhatabına gerzek dediğin kadar gerzek, Geri zekalı dediğin kadar kadar geri zekalısın. Her neye layık gördüysen sende en az ona layıksın. 'Aklın ihtişamı, görkemi nezakettir, zerafettir.' Vesselam." (Kısa Dalga)

Gündem