Yenişehirlioğlu'nun lüks sevdası: Makam odasına 'hayran' kalmış

Yenişehirlioğlu'nun lüks sevdası: Makam odasına 'hayran' kalmış
Milyonluk saatleriyle gündem olan AKP Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu'nun, eski AKP'li Yunusemre Belediye Başkanı Çerçi'nin lüks makam odasına girdiği anların görüntüleri ortaya çıktı. Yenişehirlioğlu'nun, oda için "Çok sevdim ya. Dolmabahçe Sarayı gibi" ifadeleri dikkat çekti.

Son günlerde lüks zevkleri ile konuşulan iki ismin bir arada olduğu ve lükse övgüler dizilen bir video ortaya çıktı.

Video, milyonluk saatiyle gündeme gelen AKP Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu'nun, şatafatı ile gündeme gelen Manisa'nın Yunusemre İlçesi'nin eski AKP'li belediye başkanı Mehmet Çerçi'nin makam odasını ziyaretine ait.

Görüntüde, Mehmet Çerçi'nin lüks makam odasına giren Yenişehirlioğlu, "Çok sevdim ya, bayıldım" dediği, Çerçi'nin ise, odadaki eşyaların eski olduğunu, bit pazarından aldıklarını anlattığı görülüyor.

Hayran bir şekilde etrafa bakmayı sürdüren Yenişehirlioğlu, "Dolmabahçe Sarayı gibi" ifadesini kullanıyor. Makam koltuğuna yönelen Yenişehirlioğlu, "Hiç kimsenin makamına oturmadım hayatım boyunca ama bu kadar güzel makama otururum arkadaş" diyerek koltuğa oturuyor.

Artıgerçek'in haberine göre görüntülerin ne zaman çekildiği henüz bilinmezken, Yenşehirlioğlu son olarak 21 Şubat 2024 tarihinde Manisa'yı ziyaret etmişti. Yenişehirlioğlu, Yunusemre Belediye Başkanı Ahmet Çerçi ile birlikte Memur-Sen Manisa İl Temsilciliği'ni ziyaret etmişti.

Ne olmuştu?

10 yıldır AKP Mehmet Çerçi’nin yönettiği ve son seçimde CHP’ye geçen Manisa Yunusemre Belediyesi’nin yeni binası ile başkanlık makam odasındaki şatafatın 4 milyon dolara mal olduğu Elektronik Kamu Alımları Platformu (EKAP) kayıtları ile ortaya çıkmıştı.

Yeni başkan CHP'li Semih Balaban, belediyeyi 1.2 milyar lira borç devraldığını açıklamıştı. Lüks makam odasını kullanmayacağını açıklayan Balaban, 48 lüks aracı da meydanda sergilemişti.

AKP Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu'nun TBMM’de misafir ettiği kişilerle selfie çekip sosyal medyadan paylaşırken, kolundaki Rolex saati dikkat çekmişti. "Biz bu milletin ta kendisiyiz" notu yer alan paylaşımın altında sosyal medya kullanıcıları tarafından "Keşke biz de Rolex takıp, ıstakoz yiyebilsek. Dişin bile kaplama, milletin ağzında diş yok" yorumları yazıldı. Yenişehirlioğlu tepkiler üzerine paylaşımını sildi ancak bir süre sonra yeniden paylaştı.

Yenişehirlioğlu, "Bu paylaşımımı silmemin sebebi şudur: Arkamda yer alan değerli Ispartalı partililerize yönelik hakaretler ve küfürlerden dolayıdır. Bu seviyesiz yorumlar silinse bile twetterde görülüyor. Oysa paylaşımım instagramda duruyor. Zira orada seviyesiz paylaşımlar silinince görülmüyor. Bu arada alın teriyle helal yoldan edindiğim saatimi takmaya devam edeceğim" demişti. (Kısa Dalga)

Gündem