Yer İstanbul: Kucağında bebeğiyle yürüyen kadın silahlı saldırıda öldürüldü

Yer İstanbul: Kucağında bebeğiyle yürüyen kadın silahlı saldırıda öldürüldü
Sultangazi'de kucağındaki bebeğiyle yürüyen Hatice H., kendisini takip ettiği belirtilen kişi tarafından silahla vuruldu. Ağır yaralanan kadın sağlık ekipleri tarafından hastaneye sevk edildi, ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olay, saat 18.00 sıralarında Sultançiftliği Mahallesi Ordu Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, kucağındaki bebeğiyle yolun karşısına geçmeye çalışan Hatice H.'ye, bir kişi tarafından silahla ateş edildi. Saldırıyı gerçekleştiren kişi hızla olay yerinden kaçtı. Silah sesini duyan çevredekiler, ağır yaralanan kadına ve yere düşen bebeğine yardım etmek için seferber oldu.

Yaralı kadına o esnada caddeden geçen sağlık ekipleri müdahale etti. Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Hatice H., ambulansla Sultangazi Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hatice H., hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Kadının yardımına koşan Halil İbrahim Aslan, "Elinde bebeğiyle yolun karşısına geçmek isteyen kadını gördüm. Bir adam, kadının yanına yaklaşarak başına ateş etti. Biz de kadının yardımına koştuk ve bebeği aldık. Bebeği ambulansa koyduk. Kadın ölmüş olabilir" dedi. Olayla ilgili 9 kişi gözaltına alındı.

(DHA)

Gündem