Yıldız Tilbe: Sokaklara timsah, komodo ejderi, sırtlan bırakacağım

Yıldız Tilbe: Sokaklara timsah, komodo ejderi, sırtlan bırakacağım
Yıldız Tilbe, sokak hayvanlarının zehirlenmesi çağrısı yapmasına yükselen tepkiler üzerine ifade vermesi sonrasında, konuyla ilgili yeni bir paylaşım yaptı: "Ben de uygun bulduğum boş ve güzel sokaklara, timsah, komodo ejderi ve birkaç sırtlan bırakacağım beslemek için. Anakonda da olur... Besleme yapıp, sokağa bırakacağım."

Sokak köpekleriyle ilgili paylaşımı nedeniyle savcılığa ifade veren Yıldız Tilbe, Twitter hesabından yine tartışmalı bir paylaşım yaptı. Daha önce "Bölge halkı zehirli et versin, hepsi gebersin!" mesajıyla tepki toplayan ünlü şarkıcı, bu kez de kendisini savcılığa şikayet hayvan hakları kuruluşlarına yönelik bir paylaşımda bulundu.
yildiz-tilbe.jpg

Tilbe, iki ayrı paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Hayvanat bahçelerindeki hayvanlar serbest bırakılmalı!" diyen Yıldız Tilbe, "Sokaklarda gezsinler, çoğalsınlar. Millet bakar. Belki uzun vadede Afrika gibi oluruz. Her çeşit hayvan... Neden olmasın? İnsanlara da yeni yaşam alanı yapılır. Dağ başı, Mars falan... Gideriz, gezegenlere çıkıyor ya ileri insan!"

"Ben de uygun bulduğum boş ve güzel sokaklara, timsah, komodo ejderi ve birkaç sırtlan bırakacağım beslemek için. Anakonda da olur... Besleme yapıp, sokağa bırakacağım. Turistler de gelir, safari falan... Neden olmasın, neyimiz eksik? Sokak hayvanlarımıza yeni türler niye eklenmesin?"

İFADE VERMİŞTİ

Yıldız Tilbe, "Bölge halkı zehirli et versin, hepsi gebersin!" paylaşımı sonrasında hakkında başlatılan 'suç işlemeye tahrik' suçlamasına ilişkin soruşturma kapsamında ifade vermişti. Tilbe de kendisi hakkında sosyal medyadan hakaret ve tehdit içerikli mesaj attıkları gerekçesiyle, aralarında ünlü isimlerin de bulunduğu kişiler hakkında şikayetçi olmuştu. (Kısa Dalga)

Gündem