Ajda Pekkan'dan Yıldız Tilbe'ye tepki: "Mazlumları hedef alan hiç bir ölüm fermanına sessiz kalamam"

Ajda Pekkan'dan Yıldız Tilbe'ye tepki: "Mazlumları hedef alan hiç bir ölüm fermanına sessiz kalamam"
Yıldız Tilbe'nin Twitter'daki 'Saldıran köpek gruplarına bulundukları bölgenin halkı zehirli et versin, hepsi gebersin! İnsan parçalamak nedir ya?' paylaşımı büyük tepki çekti.

Yıldız Tilbe, son dönemde yaşanan köpek saldırılarıyla ilgili Twitter'da "Saldıran köpek gruplarına bulundukları bölgenin halkı zehirli et versin, hepsi gebersin! İnsan parçalamak nedir ya?' diye paylaşım yaptı.

Ünlü isimlerin de aralarında bulunduğu birçok kullanıcı "yıldıztilbehaddinibil" hashtag'i ile şarkıcıya tepki gösterdi. 

Yıldız Tilbe, arka arkaya yeni açıklamalar yaparak kendisini eleştirenlere şu sözlerle yanıt verdi:

"Toplasınlar hayvan barınaklarına köpekleri, hayvanseverler görevlendirilsin, hayvan sevmeyen sırf görev diye bu işi yapan birileri olmasın barınaklardaki hayvanlar birbirini yiyor açlıktan Allah razı olmasın, hayvanseverler görevlendirilsin, kontrol edilsin hayvanda kurtulsun insan da.  Bütün insanların ve hayvanların yaşama hakkı vardır, fakat saldırmaya öldürmeye hakkı yoktur , olmamalıdır , yasalar insanında hayvanında, birbirine zarar vermeden yaşamalarını kanunlaştırmalıdır."

Tilbe tepkiler üzerine  "Ben buradan masum köpeklerden özür dilerim onlarında adı geçtiği için , Allah bütün masum hayvanları korusun , insanları da. Kötülerinden razı olmasın" dedi.

Ajda Pekkan, Instagram sayfasında paylaştığı mesajla 'vahşete karşıyız' dedi. "Savaşa karşı ve şiddete karşı duruşumuzu hayatın her alanında ve her canlıya yapılacak vahşete ve baskıya karşıda göstermemiz gerekiyor. Gerçekten çok üzgünüm... Mazlumları hedef alan hiç bir ölüm fermanına sessiz kalamam. Bizler yaşatmak için varız."

Begüm Kütük, Yıldız Tilbe'yi sert sözlerle eleştirdi:


Gündem