Yine koruma kararı uygulanmadı: Serhan Seçer, Nurcan Seçer'i tüfekle katletti

Yine koruma kararı uygulanmadı: Serhan Seçer, Nurcan Seçer'i tüfekle katletti
Burdur'da yaşayan Nurcan Seçer, hakkında uzaklaştırma kararı aldırdığı eşi Serhan Seçer tarafından birlikte işlettikleri restoranda av tüfeği ile öldürüldü.

İktidar kadına yönelik şiddete ve cinayetlere karşı yeni yasa tasarıları hazırlayıp, önlemler alındığını tekrarlasa da her gün ajanslar kadın cinayeti haberleri geçiyor. Ve üstelik katledilen kadınların çoğunun resmi kurumlarda ya tehdit dilekçeleri ya da şikayet dilekçeleri bulunuyor. Buna rağmen cinayet göz göre göre geliyor.

Son olay Burdur'da meydana geldi. Nurcan Şeçer, hakkında uzaklaştırma kararı aldırdığı Serhan Seçer tarafından dün gece tüfekle vurularak katledildi.

Olay, dün saat 21.00 sıralarında meydana geldi. Serhan Seçer, elinde tüfek, yaklaşık 6 aydır ayrı yaşadığı eşiyle birlikte işlettiği restorana gitti. Hakkında uzaklaştırma kararı olduğu için iş yerine girmesi yasak olan Seçer, eşi Nurcan Seçer’e ateş etti. Çenesine isabet eden saçmalarla ağır yaralanan Nurcan Seçer kanlar içinde yere yığılırken, Serhan Seçer, bu kez yaklaşık 300 metre mesafede, Gazi Caddesi'nde kayınbiraderi Ö.K.'ye ait iş yerine gitti. Kayınbiraderine ateş etmek isteyen Serhan Seçer'in tüfeği tutukluk yaptı. Aynı caddede işletmesi bulunan babası Şeref Seçer, oğlunu görüp tüfeği elinden aldı. Nurcan Seçer yaşamını yitirdi, Serhan Seçer gözaltına alındı.

(DHA)

Gündem