Abdurrahman Şimşek, BirGün'ü hedef gösterdi: Başıma bir şey gelirse...

Abdurrahman Şimşek, BirGün'ü hedef gösterdi: Başıma bir şey gelirse...
Sabah muhabiri Abdurrahman Şimşek, "Can güvenliğim tehlikededir. Başıma bir şey gelirse BirGün Gazetesi sorumludur" dedi.

Kısa Dalga - BirGün Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Yaşar Gökdemir, Web Yayın Koordinatörleri Berkant Gültekin ve Uğur Koç, "Sabah muhabiri Abdurrahman Şimşek'in Akın Gürlek ziyaretini haberleştirdikleri" gerekçesiyle gözaltına alındı.

Abdurrahman Şimşek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şunları kaydetti:

"Birgün Gazetesi; İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Akın Gürlek’e yönelik 'Seyyar Giyotin' diyerek doğrudan terör örgütlerine hedef göstermiştir. Beni de Akın Gürlek’i ziyaret etmem üzerinden yandaş medyada terör örgütlerine yapılan operasyonları destekliyor diyerek şahsımı da hedef göstermişlerdir… Can güvenliğim tehlikededir. Böyle gazetecilik kabul edilemez. Başıma bir şey gelirse BirGün Gazetesi sorumludur…"

"BirGün’ü, muhalif medyayı hedef gösteriyor"

BirGün Yayın Koordinatörü İbrahim Varlı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Şimşek'in mesajını alıntılayarak, "Arkadaşlarımız Berkant Gültekin, Uğur Koç ve Yaşar Gökdemir gözaltına alındılar, sorumlusu bu şahıstır. Sırtını iktidara dayayarak BirGün’ü, muhalif medyayı hedef gösteriyor" dedi.

Kaynak:Haber Merkezi

Abone Ol

İyi gazetecilik posta kutunda!
Güncel haberler, haftalık ekonomi bülteni ve Pazar derginiz Plus’ı email olarak almak için abone olun.