AJet ve Pegasus körfez ülkelerine yapılacak uçuşlarını iptal etti

AJet ve Pegasus körfez ülkelerine yapılacak uçuşlarını iptal etti
İran'ın Katar’daki ABD üslerine yönelik füze saldırısı nedeniyle AJet ve Pegasus bugün körfez ülkelerine yapılacak uçuşlarını iptal etti.

Kısa Dalga - İran’ın akşam saatlerinde Katar ve Irak'ta bulunan ABD üslerine yönelik başlattığı füze saldırısı nedeniyle Katar, hava sahasını ticari uçuşlara kapattığını açıkladı. Bu karar dolayısıyla hava trafiğinde aksamalar meydana geldi.

AJet Basın Müşaviri Mehmet Yeşilkaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Değerli misafirlerimiz; bölgede yaşanan gelişmeler nedeni ile 23 Haziran’da yapılması planlanan Dubai, Damman ve Sharjah seferlerimiz iptal edilmiştir. Uçuşlarımızla ilgili güncel bilgileri web sitemizden ve iletişim kanallarımızdan takip edebilirsiniz" dedi.

Pegasus'tan açıklama

Pegasus Havayolları tarafından yapılan duyuruda ise, "23 Haziran 2025 tarihinde gerçekleştirilmesi planlanan Bahreyn, Suudi Arabistan (Cidde, Medine, Riyad, Dammam), Katar (Doha), Birleşik Arap Emirlikleri (Dubai, Abu Dabi, Sharjah), Kuveyt, Umman (Maskat) ve Pakistan (Karaçi) uçuşlarımız iptal edilmiştir. Uçuş bilgilerinizdeki son durumu ve alternatif çözümleri flypgs.com ve mobil uygulamamız üzerinden takip edebilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür ederiz" ifadeleri kullanıldı.

Kaynak:DHA

Abone Ol

İyi gazetecilik posta kutunda!
Güncel haberler, haftalık ekonomi bülteni ve Pazar derginiz Plus’ı email olarak almak için abone olun.