AKP'ye yakın gazetecilerden Hüda-Par'a Hizbullah tepkisi

AKP'ye yakın gazetecilerden Hüda-Par'a Hizbullah tepkisi
Cumhur İttifakı'nın ortağı Hüda-Par'ın Van ilçe başkan yardımcısının Hizbullah'ı destekleyen twitleri AKP'li gazetecilerin tepkisine neden oldu.

Kısa Dalga - İsrail'in Lübnan başlattığı hava saldırısının ardından Cumhur İttifakı'nın ortağı Hüda-Par'ın Van İl Başkan Yardımcısı Faruk Tasan'dan AKP'ye yakın gazetecileri kızdıracak paylaşımlar yapıldı.

Faruk Tasan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Lübnan ve Hizbullah ümmetin şerefini kurtarmak için mücadele eden kardeşlerimiz. Bu savaşta tüm dua ve desteklerimiz sizinle" ifadelerini kullandı.

Tasan'ın Hizbullah'a destek veren paylaşım yapması, Yeni Şafak yazarı İsmail Kılıçarslan'ın tepkisini çekti. Tasan'ın "Lübnan ve Hizbullah, ümmetin şerefini kurtarmak için mücadele eden kardeşlerimiz, bu savaşta tüm dua ve desteklerimiz sizinle" açıklamasına, "Bu Hizbullah isimli katiller topluluğunun Suriye'de katlettiği yüz binlerce insan ümmetten değil miydi lan?" yanıtını verdi.

1727164681411-adsiz.jpeg

"Cehennem köpeklerinin propagandasının yapılması..."

Tasan'ın paylaşımına bir tepki de gazeteci Erem Şentürk'ten geldi. AKP'ye yakınlığıyla bilinen Şentürk, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Hizbullah, kafir adına Müslüman katleden bir cehennem köpeğidir. Müslüman bir ülkede bu cehennem köpeklerinin propagandasının yapılması, sıradan bir gaflet değil, bütün Müslümanların canlarının ve namuslarının tehdit edilmesi anlamına gelir" değerlendirmesinde bulundu.

1727164863101-adsiz.jpeg

(Haber Merkezi)

Abone Ol

İyi gazetecilik posta kutunda!
Güncel haberler, haftalık ekonomi bülteni ve Pazar derginiz Plus’ı email olarak almak için abone olun.

Gündem