Canan Kaftancıoğlu, ön seçimde Ekrem İmamoğlu için oy kullandı
Yayınlanma:
Güncelleme:
Önceki CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, cumhurbaşkanı adayını belirlemek için yapılan ön seçimde İBB Başkanı İmamoğlu için Saraçhane’de oy kullandı.
Kısa Dalga - CHP’nin cumhurbaşkanı adayını belirlemek için kurulan sandıklarda da oy verme işlemi sürüyor.
.
Önceki CHP İstanbul İl Başkanı ve hakkında siyasi yasak verilen Canan Kaftancıoğlu da Saraçhane’ye geldi. Kaftancıoğlu, seçime tek aday olarak giren İmamoğlu için oyunu kullandıktan sonra açıklama yapmadan ayrıldı.
Dayanışma çağrısı
Kaftancıoğlu, daha sonra X hesabından paylaştığı mesajda, oy kullanma anına ait görüntüleri paylaşıp "Bütün İstanbulluları dayanışmaya davet ediyorum..." dedi.
Kaynak:ANKA
Abone Ol
İyi gazetecilik posta kutunda!
Güncel haberler, haftalık ekonomi bülteni ve Pazar derginiz Plus’ı email olarak almak için abone olun.