CHP milletvekilleri ağustos ayında sahaya inecek
Kısa Dalga - CHP’li milletvekilleri Meclis’in çalışmalarına ara vermesinin ardından ağustos ayında sahaya inmeye hazırlanıyor.
CHP Grup Başkanvekilleri Ali Mahir Başarır, Gökhan Günaydın ve Murat Emir imzalı “Ağustos Ayı Çalışma Programı” CHP’li tüm milletvekillerine iletildi. Programa göre CHP’nin 137 milletvekili, ağustos ayının dört haftası boyunca farklı illerde görevlendirildi.

Programa göre milletvekilleri il örgütleriyle ortak gerçekleştirecekleri çalışmalar kapsamında; Cumhurbaşkanlığı Aday Ofisi'nin hükümet programı çalışmalarına, devam eden parti programı çalışmalarına ve CHP’li belediyelere yönelik olarak düzenlenen operasyonlar hakkında vatandaşların doğru bilgilendirilmesine katkı sağlamak üzere planlı çalışmalar yürütecek.
Milletvekilleri ağustos ayının dört haftası boyunca, her haftanın salı, çarşamba ve perşembe günleri görevlendirildikleri illerde saha çalışması yapacaklar. Her çalışma haftasının sonunda Grup Başkanvekilliklerine o haftaya ilişkin çalışmalarını özetleyen il raporları sunacak olan CHP’li milletvekilleri, yaz boyunca sahada olacak.
Belediye, AKP'den CHP’ye geçince Bakanlık yangın aracını geri almış
Kaynak:ANKA
Abone Ol
İyi gazetecilik posta kutunda!
Güncel haberler, haftalık ekonomi bülteni ve Pazar derginiz Plus’ı email olarak almak için abone olun.