CHP'li isim isyan etti: Para sayma görüntüleri davasında yalnızım

CHP'li isim isyan etti: Para sayma görüntüleri davasında yalnızım
“Para sayma görüntüleri” davası öncesi açıklama yapan CHP İstanbul İl Başkanlığının eski basın danışmanı Can Poyraz, partinin süreci takip etmediğini belirtti.

Kısa Dalga - CHP İstanbul İl Başkanlığının eski basın danışmanı Can Poyraz, kamuoyunda “para sayma görüntüleri” olarak bilinen sürece ilişkin dava öncesi açıklamalarda bulundu.

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik’in bugün GerçekGündem’de yayınlanan röportajında konuya ilişkin açıklamalarına cevap veren Poyraz, X (Twitter) hesabından şunları dedi:

“Yapılmayanları yapılıyormuş gibi anlattı”

“İl Başkanı her ne kadar verdiği röportajda ‘O görüntülerdeki diğer partili arkadaşlarla da konuşmalarımızı ve görüşmelerimizi yaptık. Bizim seçim ve hukuk işlerinden sorumlu başkan yardımcılığımız, hukuk komisyonumuz süreci yakından takip ediyor. Genel merkezimiz süreci çok yakından takip ediyor. Bu konu hepimizin ortak meselesi’ dese de işin aslı öyle değil.

Kendisinin ilçe başkanı olduğu dönemde belli aralıklarla beni arayan Çelik bu görüntüler servis edildikten sonra geçmiş olsun telefonu bile açmamıştır.

Ne yazık ki İl Başkanı Çelik yapılmayanları yapılıyormuş gibi anlatmıştır!

“Bu davada yalnızım”

Görüntülerin servis edildiği günden bugüne ne İl Başkanlığı ne de CHP Genel Merkezi tarafından -siyasi nedenlerle açılmış- bu davaya ilişkin kimse benimle temas kurmadı.

Seçim ve hukuk işlerinden sorumlu başkan yardımcısı ile alakasız bir ortamda denk geldik ve bu konu ile ilgili sadece espri yapmayı seçti.

Hukuk komisyonu süreci yakından takip etmiyor. Genel Merkez de süreci yakından takip etmiyor.

Anlaşılan, konu hepimizin ortak meselesi değil.

25 Eylül’de hakim karşısına çıkacağım.

Özetle bu davada yalnızım.

Yalnız ilerleyeceğim.” (Haber Merkezi)

Abone Ol

İyi gazetecilik posta kutunda!
Güncel haberler, haftalık ekonomi bülteni ve Pazar derginiz Plus’ı email olarak almak için abone olun.

Gündem