EGM’den ‘Murat Ağırel’ açıklaması: 2 kişi gözaltına alındı

EGM’den ‘Murat Ağırel’ açıklaması: 2 kişi gözaltına alındı
Emniyet Genel Müdürlüğü, Murat Ağırel’in ölümle tehdit edilmesine ilişkin 2 kişinin gözaltına alındığını bildirdi.

Kısa Dalga - Cumhuriyet gazetesi yazarı ve Halk TV programcısı gazeteci Murat Ağırel, kendisi hakkında öldürülme emri verildiğini ve tehdit edildiğini açıkladı. Ağırel'in paylaştığı videoda, maskeli olarak kamera karşısına geçen bir kişi Ağırel'in öldürülmesi için ihale açıldığını ve infaz emrinin verildiğini söyledi.

Emniyet Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Son günlerde çeşitli sosyal medya platformlarında yer alan ve organize suç örgütü lideri Mahsun Kuruçay'ın, Gazeteci Murat Ağırel'e silahlı saldırı gerçekleştireceğine yönelik iddialar içeren görüntüler ile ilgili İstihbarat Başkanlığımızca yürütülen çalışmalarda; videolarda bulunan maskeli şahsın O.Ö., videoları kayda alan şahsın ise Y.K. olduğu tespit edilmiştir” denildi.

O.Ö. 12 ayrı suçtan; Y.K. 2 ayrı suçtan şüpheli

Açıklamada, şu ifadeler yer aldı:

“İzmir Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan operasyonda, şüpheli şahıslar İzmir'deki ikametlerinde gözaltına alınmış, şahıslarla birlikte 3 adet tabanca, bir miktar uyuşturucu madde, 4 adet cep telefonu ve 1 adet tripod ele geçirilmiştir.

O.Ö. isimli şahsın 12 ayrı suçtan; Y.K. isimli şahsın ise 2 ayrı suçtan şüpheli kaydı olduğu tespit edilmiştir.” (Haber Merkezi)

Abone Ol

İyi gazetecilik posta kutunda!
Güncel haberler, haftalık ekonomi bülteni ve Pazar derginiz Plus’ı email olarak almak için abone olun.

Gündem