Erdoğan - DEM Parti İmralı heyeti görüşmesi ertelendi
Kısa Dalga - Cumhurbaşkanı Erdoğan, 28 Ekim salı günü DEM Parti İmralı heyetini kabul edecekti, ancak ziyaret ertelendi.
DEM Parti Basın Bürosu, yaptığı açıklamada, "DEM Parti İmralı heyeti üyeleri Pervin Buldan ve Mithat Sancar, 30 Ekim Perşembe günü Cumhurbaşkanlığı Sarayında Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile görüşecektir. Görüşmenin saati daha sonra bildirilecektir" ifadelerine yer verdi.
Erdoğan ve heyet arasındaki ilk görüşme 10 Nisan’da gerçekleşmişti. Van Milletvekili Pervin Buldan ve yaşamını yitiren TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder'den oluşan heyet, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Beştepe’deki sarayda bir araya gelmişti. İkinci görüşme 7 Temmuz'da yapılırken heyette TBMM Başkanvekili Pervin Buldan ve Urfa Milletvekili Mithat Sancar yer almıştı.
Demirtaş'tan İmralı heyetine: Sürecin başarısı için her türlü katkı sunmaya hazırım
DEM Parti İmralı Heyeti, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile üçüncü kez görüşecek
Kaynak:Haber Merkezi
Abone Ol
İyi gazetecilik posta kutunda!
Güncel haberler, haftalık ekonomi bülteni ve Pazar derginiz Plus’ı email olarak almak için abone olun.