Eski futbolcu Serhat Akın'a silahlı saldırıda 2 kişi aranıyor

Eski futbolcu Serhat Akın'a silahlı saldırıda 2 kişi aranıyor
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya eski futbolcu Serhat Akın'a yapılan silahlı saldırıyla ilgili 2 şüphelinin yakalandığını iki kişinin ise arandığını duyurdu.

Kısa Dalga - İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya eski milli futbolcu Serhat Akın'a yapılan silahlı saldırıyla ilgili 2 şüphelinin yakalandığı 2 kişinin ise arandığını duyurdu.

Bakan Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında eski futbolu ve futbol yorumcusu Serhat Akın'ın yarlanmasıyla ilgili olarak Motosikleti kullanan O.M. ve silahla ateş eden O.D. isimli şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar ise devam ettiğini belirtti.

Yerlikaya, "İstanbul Emniyet Müdürlüğümüzce yürütülen çalışmalar neticesinde: Olayı gerçekleştiren motosikletin olay yerinde bulunan bir araçla birlikte hareket ettiği belirlenmiş, şüpheli şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar başlatılmıştır. Olaya karışanların E. Ü., M.A., O. D. ve O.M. adlı şahıslar olduğu tespit edilmiştir. Yardım ve yataklık yapan E.Ü. ve M.A. yakalanmıştır. Motosikleti kullanan O.M. ve silahla ateş eden O.D. isimli şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar ise devam etmektedir. Konu ile ilgili yürütülen tahkikat işlemleri titizlikle sürdürülmektedir" ifadelerine yer verdi. (Haber Merkezi)

Abone Ol

İyi gazetecilik posta kutunda!
Güncel haberler, haftalık ekonomi bülteni ve Pazar derginiz Plus’ı email olarak almak için abone olun.

Gündem