Gaziantep'te vergi memurları, sebze halinde esnafın saldırısına uğradı

Gaziantep'te vergi memurları, sebze halinde esnafın saldırısına uğradı
Gaziantep Sebze ve Meyve Hali’nde denetim yapan vergi memurlarına bir grup esnaf tarafından saldırı girişimi oldu.

Kısa Dalga - Gaziantep Defterdarlığı'na bağlı 3 gelir uzmanı, sabah saatlerinde denetim için Gaziantep Sebze ve Meyve Hali’ne gitti.

Memo Haber'in aktardığına göre; hal girişinde toplanan kalabalık grup, denetime gelen maliye aracının etrafını sardı. Memurlar saldırıdan korunmak için araçlarına kendilerini kilitledi. Bu sırada bazı esnafların araca fiziki müdahalede bulunduğu belirtildi.

Soruşturma başlatıldı

Olayın büyümesi üzerine bölgeye önce zabıta, ardından polis ekipleri sevk edildi. Zabıta ekiplerinin müdahalesine rağmen kalabalığın dağılmaması üzerine polis devreye girdi.

Saldırıya uğrayan memurların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, olayla ilgili adli ve idari soruşturma başlatıldı.

Kaynak:Alıntı

Abone Ol

İyi gazetecilik posta kutunda!
Güncel haberler, haftalık ekonomi bülteni ve Pazar derginiz Plus’ı email olarak almak için abone olun.