Komşularla inatlaşmanın geldiği yer: Tepki olarak sex shop açtı

Komşularla inatlaşmanın geldiği yer: Tepki olarak sex shop açtı
Mehmet Uyaroğlu, kiraya vermek istediği dükkana komşularının karşı çıkmasının ardından dükkanı cinsel sağlık ürünleri satan bir dükkana çevirdi.

Kısa Dalga - Aydın’ın Nazilli ilçesinde 20 yıldır esnaflık yapan Mehmet Uyaroğlu, Atatürk Bulvarı’ndaki dükkanını kurumsal firmalara kiralamak istedi ancak apartmandaki bazı komşularının itirazlarıyla karşılaştı.

Komşularına tepki: ‘69SexShop’ isimli dükkan açıyor

Nazilli Havadis’te yer alan habere göre, bu süreçte, mahkeme kararıyla dükkana yaptırdığı çatıyı sökmek zorunda kalan Uyaroğlu, yaşadığı zorlukların ardından cinsel sağlık ürünleri satan “69SexShop” isimli bir dükkan açmaya karar verdi.

Tepki ve destek bir arada

Uyaroğlu, dükkana gelen tepkilere rağmen, birçok kişinin bu kararı desteklediğini belirtti. Açacağı dükkanda mahremiyetin korunacağını ve güvenlik önlemlerinin alınacağını vurgulayan Uyaroğlu, bu yatırımı sağlık ihtiyacı olarak gördüğünü söyledi.

Uyaroğlu, “Bu işi halkımızın sağlığını düşünerek yapıyorum. Müşterilerimiz mahremiyet içinde alışveriş yapabilecek” dedi.

Dükkanın bir hafta içinde faaliyete geçmesi bekleniyor.

whatsapp-image-2024-10-08-at-12-32-36.webp

Esnaf Uyaroğlu sözlerini şöyle sürdürdü:

"20 yılı aşkın süredir esnaflık yapıyorum. Bu diğer dükkanımda da bazı girişimlerde bulundum. İki yıl önce dükkanımı kurumsala kiraya verecektim. Bazı komşularım buna karşı çıktılar. Yani verilmesini, böyle kurumsal bir iş yerinin olmasını istemediler. Daha sonra dükkanın etrafını tente yaptım. Bunu da mahkemeye verdiler. Yaptığım tenteyi kendi ellerimle yıkmak zorunda kaldım. Bu işten de 150.000 TL zararım oldu iki yıl önce.

Ben de düşündüm; ben buradan en iyi nasıl bir gelir elde edebilirim, nasıl bir iş yapabilirim diye. İsabeyli'de de böyle bir ihtiyaç olduğunu düşündüm. Ve, bu 69 Sex Shop firmasını kurmaya karar verdim. Çoğu kişi iyi karşıladı. Çoğu kişiden hani gelip alışveriş edeceğiz yönünde talepler var. Gelenler de var şu anda. Çalışmak isteyen de çok. Biz yardımcı oluruz, çalışırız diye. Müşteri olarak da öyle, talep çok fazla.

Memnunum yaptığım işten. Bu iş yerini halkımızın sağlığını düşünerek açtım. Sağlık konusu olduğunu düşünüyorum. Müşterilerimizin de mahremiyetini düşünerek teker teker alacağız. Hiçbir müşteri diğer müşteriyle karşılaşmayacak. Bu da bizim için çok önemli. Dükkan bir haftaya kadar faaliyete girecek." (Haber Merkezi)

Abone Ol

İyi gazetecilik posta kutunda!
Güncel haberler, haftalık ekonomi bülteni ve Pazar derginiz Plus’ı email olarak almak için abone olun.

Gündem